Iunie 30, 2022
Ce probleme de sănătate are moldoveanca Cristina Ich: "Trebuie să mă opereze..."
Cristina Ich este fără dar și poate una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc. Are o comunitate impresionată de fani în mediul online, acolo unde postează zilnic ultimele noutăți din viața sa. Recent, le-a spus internauților că se confruntă cu probleme serioase, dar și că urmează să se opereze.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristina Ich se poate clasa cu ușurință în topul celor mai frumoase femei din România sau, de ce nu, din lume. De-a lungul anilor, partenera lui Alex Pițurcă a reușit să strângă o comunitate impresionantă de oameni în mediul online, doar pe contul său de Instagram având peste 830.000 de mii urmăritori.

Recent, prin intermediul unor InstaStory-uri, Cristina Ich le-a spus internauților că se confrună cu probleme de sănătate și că urmează să se opereze, însă după ce revine din vacanță. Iată declarațiile făcute de aceasta!

cristina-ich-5

Cristina Ich, Alex Pițurcă și fiul lor, Noah, vor pleca într-o vacanță de vis. Însă, înainte de zbor, vedeta din mediul online a decis să meargă la un control ORL, după o perioadă în care s-a trata acasă. Rezultatul nu a fost deloc pozitiv, iar medicul chiar i-a spus că i s-ar putea sparge timpanul, dacă ar zbura în următoarea perioadă.

cristina-ich-4

La momentul actual, Cristina urmează un tratament cu antibiotic și și-a făcut deja programare pentru operație.

„Vin de la doctor, de la ORL. Mi-a zis că speră că nu zbor într-o vacanță. Zic: «Ba da, chiar joi». Zice: «N-ar trebui, riscați să vi se spargă timpanul». Acum sunt pe cortizon, pe antibiotic, nu intru în detalii. Uite-o pe Ich care se tratează acasă și merge în ultimul moment la doctor. Una peste alta, m-am programat la o intervenție. După ce mă întorc din vacanță trebuie să mă opereze.

Asta e. Nu e asta tragedia, știam, dar am amânat-o. Acum uite cum sufăr cu urechea. I-am spus domnului doctor că eu nu renunț la vacanță, că trebuie să-l duc pe Noah în vacanță, așa că dacă rămân surdă, asta e. Mi-a mai zis doctorul, se uita pe CT-ul meu: «Doamnă, dar cum stați așa? Nu știați că e caz de operație?». Să nu faceți ca mine!', a povestit modelul la Insta Story.

cristina-ich-3

Ce spune Cristina Ich despre relația cu Alex Pițurcă

Cristina Ich a făcut unele mărturisiri sincere despre problemele din relația cu Alex Pițurcă. Frumoasa șatenă formează un cuplu de mai mulți ani cu fiul lui Victor Pițurcă. Deși povestea lor de iubire e un exemplu în rândul multora, influencerița recunoaște că a trăit de mai multe ori dezamăgiri în dragoste.

„Nu că nu m-am înțeles… dacă nu era Noah îmi făceam bagajul și eram plecată în munți’, spune Cristina Ich în podcast.

cristina-ich 

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82262420654297