Decembrie 29, 2020
Ce îmbrăcăm de Revelion. Recomandările astrologului Vasilisa Volodina
Toate ne dorim să arătăm spectaculos în noaptea dintre ani. Ne-am și obișnuit să îmbrăcăm ceva nou ca să ne meargă bine până la următorul Revelion. Astrologul din Rusia, Vasilisa Volodina a făcut câteva recomandări în această privință.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu este neapărat să purtăm o haină nouă sau roșie, așa cum o făceam în anii precedenți. Astrologul a scris pe pagina ei de Instagram că putem îmbrăca orice haină, de orice culoare, important ca ținuta de Revelin să ne inspire încredere în propriile forțe. 

Potrivit lui Volodina, 2020 este anul Lunii, când se poartă hainele ușoare, delicate și moi. Rămânem în aceeași conjunctură până în martie. Prin urmare, încă nu e cazul să renunțăm la pijamalele preferate. 

În același timp, Vasilisa Volodina a precizat că în 2021 vom intra în anul lui Saturn, ceea ce înseamnă că aborda un stil mai riguros și vom pune accent pe disciplină. Asta presupune să acordăm mai multă atenție stilului business și culorilor închise. 

Totuși, astrologul rus subliniază că hainele pe care le vom îmbrăca anul viitor nu ar trebui să inspire prea multă seriozitate, sobrietate și că, în primul rând, ar trebui să ne simțim confortabil. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3503770828247