Aprilie 05, 2017
Ce face Felicia Dunaf cu banii părinților?
Dorințele vedetelor nu se compară cu cele ale muritorilor de rând. Bineînțeles că starurile noastre mai au până la statutul și buzunarul artiștilor de la Hollywood, doar că mondenii showbizului de acasă nu vor să-și pună pofta-n cui.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Felicia Dunaf e una dintre cele mai stilate dive din showbiz, iar garderoba ei face o avere. Are ținute și genți de mii de euro, toate de brand și cumpărate de peste hotare. Deși are un job, cântăreața a recunoscut că uneori mai deschide portofelul mamei sale.

„Am ajuns la vârsta când deja singură îmi câstig banii: din concerte, televiziune, mai nou, predau ore de canto la viitoarele artiste ce se viseazaă pe scenele mari, dar ajutorul financiar al părinților mereu este binevenit. Recunosc, încă mai depind de ei, dar știu sigur că peste un timp o să pot să le ofer eu deja ajutor.”
Recent Felicia Dunaf a publicat un status pe facebook și le-a dat de înțeles tuturor admiratorilor cât de repede i se schimbă starea când mama îi mai aruncă niște bani în cont!concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91402959823608