Noiembrie 14, 2022
Ce dietă ține Mădălina Ghenea: "Pentru mine funcționează și mă simt mai bine"
Mădălina Ghenea este considerată a fi una dintre cele mai frumoase actrițe. Vedeta este o adevărată apariție cu fiecare ieșire în publica. La 35 de ani, Mădălina are un trup de invidiat și a dezvăluit ce dietă ține pentru a se menține în formă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mădălina Ghenea este adepta unui stil sănătos și face mult sport pentru a se menține în formă. Actrița e foarte atentă la alimentație și consumă preparate cu puține calorii, iar acest lucru o ajută să aibă o siluetă de invidiat. Recent, frumoasa actriță a dezvăluit ce dietă ține.

Vedeta își menține formele cu ajutorul postului intermitent. Mădălina Ghenea spune că este mai mult o curățare decât o dietă și o face să se simtă foarte bine. Cu toate astea, actrița susține că cei care vor să-i încerce dieta ar fi bine să ceară recomandarea unui specialist.

Madalina Ghenea

Mădălina Ghenea, 35 de ani are un corp de invidiat. Nu-i de mirare că multe femei visează să aibă un trup sculptat ca al Mădălinei Ghenea. Actrița reușește să se mențină în formă respectând o dietă care o ajută să se simtă bine. Mai exact, vedeta își menține formele apetisante cu ajutorul postului intermitent. Actrița le-a împărtășit fanilor din online trucurile sale de frumusețe care o ajută să se mențină perfectă. Mădălina Ghenea nu mănâncă pui și nimic care conține făină, sare sau zahăr.

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut', a povestit Mădălina Ghenea pe InstaStory.

Madalina Ghenea 35 de ani

Ce este postul intermitent pe care Mădălina Ghenea îl urmează

Medicul Răzvan Vasilescu a explicat că postul intermitent nu este ca o dietă oarecare, ci implică mai multă abținere de la mâncare pe o perioadă de timp. Conform specialistului, postul intermitent poat și mai ușor de respectat, comparativ cu alte diete, care au ca scop scăderea în greutate. Această dietă poate fi consideră o curățare a organismului.

„Este mai mult un stil de viaţă decât o dietă. Sunt mai multe variante. Una dintre ele: 6/18, adică mănânc şase ore, postesc 18 ore şi nu este greu de ţinut. După care 5/2, adică am cinci zile într-o săptămână în care mănânc normal şi două zile în care mănânc de post, alternând.

SGP Reference: ShootID=3405129 EventID=103067 Date=30/01/16

După care, urmează formele mai severe: o zi postesc, o zi mănânc. Nu numai pauza este cea care ne ajută la slăbim, trebuie să avem grijă şi la ce mâncăm din punct de vedere calitativ', a explicat medicul Răzvan Vasilescu, potrivit cancan.ro.

Pe lângă rolul de actriță, Mădălina Ghenea este mamă. Vedeta are o fiică de patru ani, din relația cu Matei Stratan. În prezent, frumoasa actriță locuiește în Italia, alături de Charlotte. De acolo, Mădălina își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. A devenit cunoscută în rândul italienilor cu rolul din Youth', mult-apreciatul film al lui Paolo Sorrentino. 

Ulterior a fost unul co-prezentatorii Festivalului Sanremo din 2016, alături de Carlo Conti, Gabreil Garko și Virginia Raffaelo. Pe social media are peste 1 milion de urmăritori pe Instagram.

madalina ghenea in costum de baie

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66239285469055