Aprilie 21, 2021
Ce dietă ține Eva Longoria la 46 de ani. A renunțat la trei produse esențiale
Eva Longoria a devenit mamă pentru prima oară la 43 de ani, însă și-a recuperat silueta rapid. Recent, a împlinit 46 de ani și arată splendid. Are o siluetă de invidiat, pentru care face eforturi. Iată care sunt secretele ei și la ce alimente a renunțat pentru a arăta atât de bine!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă analizăm aparițiile sale din urmă cu 15 ani, după ce a jucat în serialul ”Neveste Disperate”, și imaginile de azi, nu putem decât să constatăm că pentru Eva Longoria vârsta este doar un număr. Mulți se întreabă cum a reușit, totuși, să se mențină atât de bine în formă de-a lungul timpului.

Face sport în fiecare zi, pentru un trup tonifiat, fără urmă de grăsime. Vedeta obișnuiește să combine exercițiile cardio cu cele de forță, însă practică și Yoga pentru disciplină și posturi corecte.

De asemenea, Eva mai face și jumping fitness. Se pare că săritul pe trambulină dă rezultate mai bune decât mulți și-ar fi imaginat. Fiind un exercițiu solicitant, nu doar că se ard multe calorii, dar execițiul contribuie la întărirea sistemului imunitar.

Într-o perioadă, vedeta a fost vegană, cu altă ocazie a încercat dieta Keto, însă și-a dat seama că secretul stă în alte trucuri.

După ani de căutare a dietei ideale, Eva Longoria a ajuns la concluzia că trebuie să renunțe la trei lucruri esențiale: vin, zahăr și carbohidrați. Respectă cu sfințenie această regulă, iar rezultatele se văd.

”Nu am băut vin, nu am mâncat zahăr, nu m-am mai atins de carbohidraţi o vreme”, a spus ea pentru Us Weekly.

De asemenea, în această perioadă, în care a petrecut mai mult timp acasă pe fondul pandemiei, Eva a început să prefere mâncarea pregătită de ea acasă. Cu această ocazie, și-a descoperit și o pasiune ascunsă.

În egală măsură, actrița mai respectă o regulă care a mers foarte bine pentru trupul ei. Nu face mari schimbări în alimentație atunci când vine vorba despre micul-dejun. Obișnuiește să consume ouă cu fasole roşie sau neagră. Este sățios și îi asigură mineralele, și vitaminele necesare și îi conferă energia de care are nevoie după antrenamente.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4254455566406