Iunie 16, 2023
Ce au vedetele în frigider? Cameron Diaz consumă doar salate și vin
V-ați întrebat vreodată cum arată frigiderele starurilor de la Hollywood și ce mănâncă ele de arată mereu atât de perfect? Ei bine, avem răspunsul! Nu o să vă mire că, de cele mai multe ori, vedetele de peste hotare au frigiderele pline de mâncare sănătoasă, deși unele mai scapă în trifoi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cameron Diaz (50 de ani) și-a șocat fanii cu frigiderul ei! Acesta este plin de salate și de...sticle cu vin alb. Actrița din „Îngerii lui Charlie” își pregătește din weekend salatele, pentru toată săptămâna. „Când vine vorba de mese în timpul verii, îmi este mereu poftă de ceva proaspăt și ușor, așa că salatele sunt grozave.”, a explicat Diaz, care deține o avere de 140 milioane de dolari, scrie click.ro

Miranda Kerr are o dietă sănătoasă

Miranda Kerr s-a fotografiat în fața frigiderului 

Miranda Kerr (40 de ani) are un stil de viață sănătos, așa că are grijă să aibă doar alimente proaspete și sărace în calorii, în frigider. Supermodelul este un mare fan al alimentelor anti-inflamatoare și al fructelor plin cu antioxidanți. „Primul pas pentru a îți menține silueta este să mănânci sănătos. Mănânc predominant organic când pot. Mănânc extrem de sănătos pentru că atunci când o fac, am mai multă energie. Îmi place spanacul, avocado, broccoli și verdețurile”, a declarat fostul îngeraș de la Victoria’s Secret, care are o avere de 60 de milioane de dolari.

Kim Kardashian (42 de ani) are mai multe frigidere și cămări, unde păstrează alimente pentru ea și pentru cei patru copii ai săi, North (10 ani), Saint (7 ani), Chicago (5 ani) și Psalm (4 ani). Vedeta ține tot felul de produse, de la cereale, paste, până la borcane cu diverse gemuri. Are un frigider pentru băuturi și mai multe pentru mâncare. În cel pentru băuturi predomină laptele pe bază de plante și sucurile naturale de fructe. „Toți copiii beau un alt tip de lapte. Sucurile mele proaspete, apă proaspătă, asta este tot ce este în acest frigider”, a explicat ea.

Kim Kardashian le-a arătat fanilor frigiderul ei 

Alicia Silverstone mănâncă doar produse vegane

Alicia Silverstone, lângă frigiderul ei cu alimente vegane 

Alicia Silverstone (46 de ani) are un frigider complet vegan! Actrița din „Clueless”, care se laudă cu o avere de 20 de milioane de dolari, nu mănâncă deloc produse de origine animală, nici măcar lapte sau ouă, și l-a învățat pe fiul ei, Bear Blu (12 ani), să facă la fel. În interiorul frigiderului ei, totul este meticulos etichetat, inclusiv rafturile și recipientele, care includ etichete care spun nu numai ce este înăuntru, ci și data la care a fost făcut. „Majoritatea a ceea ce este în frigiderul meu este pentru a-mi hrăni fiul. El are propriul lui raft. Nu folosesc o tonă de tofu, dar motivul pentru care îmi place este că poți transforma tofu în orice. Așa că este un aliment de bază pentru frigider”, a explicat vedeta.

 concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64865636825562