Noiembrie 16, 2020
Cătălin Botezatu, pe patul de spital. Ce a pățit celebrul designer român
Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe patul de spital. Designerul se află de câteva zile într-o clinică din Turcia. Se întâmplă la fix un an de când creatorul român a suportat o invervenție chirurgicală la inimă și a reușit să scape de o gravă problemă la colon.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De această dată, Cătălin s-a dus pentru a-și face un control și analize pentru a se asigura că starea lui de sănătate este una bună. 

”În urma consultației de la cardiologie și a rezultatelor de la testele de sânge, dr. Alp Burak a decis să lărgească schema de investigații, motiv pentru care Cătălin a fost supus unei anestezii totale pentru efectuarea unor investigații mult mai complexe. Investigațiile sunt necesare pentru a verifica stadiul de funcționalitate a unor organe, dr. Burak suspectând o proastă funcționare a acestora”, a declarat Eva Pavel, consilier medical, care îl însoțește pe designer în Turcia, pentru ciao.ro. 

La finalul lunii trecute, juratul de la ”Bravo, ai stil!” a precizat că se simte obosit în ultimul timp, dat fiind că a muncit foarte mult.

Reamintim că designerul s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Are cinci stenturi la inimă, iar în urmă cu un an i s-a descoperit și o tumoră la colon. A fost supus la acel moment pentru extirparea sa. Boala a lăsat, însă, urme vizibile, Cătălin Botezatu slăbind nu mai puțin de 12 kilograme în doar câteva luni.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88179326057434