Septembrie 24, 2019
Cătălin Botezatu este de nerecunoscut după operație! Vezi cum arată designerul

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celebrul creator de modă din România, Cătălin Botezatu, trăiește clipe grele. Designerul a fost diagnosticat în această vară cu o formă rară de cancer. După ce a fost spitalizat de câteva ori, Cătălin Botezatu a fost operat în Turcia. Operația a fost făcută la colon și a durat șase ore. De asemenea, designerului i s-a făcut chimioterapie hipertermică, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism.

 

 

Cătălin Botezatu s-a întors recent în România și a postat pe contul său de Facebook un filmuleț prin care i-a mulțumit pe toți pentru susținere. 

 

 

„Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac în primul rând pentru a vă mulțumi, pentru că au fost atât de multe… mii de mesaje pe toate rețelele de socializare, încât mă simt onorat și mă simt mai iubit ca niciodată.

Vă mulțumesc, începând cu prietenii mei, care s-au urcat în avioane în momentul în care au aflat de ceea ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii; și care au sunat neîncetat și care mi-au transmis neîncetat zeci, sute de mesaje, interesându-se de viața mea. Sunt bine acum, sunt ok, sunt în România.

Sunt într-un loc drag mie, la Mary, buna mea prietenă, aici, la pensiunea Mai – am o perioadă de recuperare, care este destul de grea, dar peste care voi trece. Și vă asigur că totul o să fie bine de acum încolo și vom ține legătura mai mult.
Încă o dată: mii de mulțumiri prietenilor mei, medicilor, oamenilor de televiziune, oamenilor din televiziuni, lista este enormă. Cert este că vă iubesc foarte tare și m-am simțit atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulțumesc și vă iubesc.', a spus designerul, pe Facebook.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.3609607219696