Februarie 13, 2024
Cât de sexy este Christina Aguilera! A revenit în muzică la 43 de ani, complet transformată
În mai puțin de un an, s-a reinventat. Christina Aguilera este mai suplă ca niciodată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Christina Aguilera revine pe scenă! Și a făcut valuri în presă după ce a apărut la Premiile Grammy. Cu un look complet modificat, artista demonstrează că era sa nu a apus.

Blondina a slăbit considerabil, după ce anul trecut își etala rotunjimile voluptoase.

Christina Aguilera, Getty

Foarte important însă, dincolo de redobândirea siluetei este revenirea în muzică. Artista în vârstă de 43 de ani apare iarăși în Vegas, cu intens mediatizatul său show venețian Voltaire Belle de Nuit, scrie okmagazine.ro

Christina Aguilera a avut o apariție de divă veritabilă, amintind de Madonna în tinerețe.

Christina Aguilera Vegas 1 jpg 

Blondina, mai sexy ca niciodată, și-a ondulat părul și a îmbrăcat un body din latex de culoarea pielii, la care a asortat cizme albe, lungi, până la jumătatea coapsei.

Christina Aguilera Vegas jpg 

Christina Aguilera a reînviat pe scena din Vegas atmosfera din concertele sale din tinerețe, foarte active, presărate cu o coregrafie uimitoare, multiple schimbări de garderobă și trilurile sale inconfundabile.

Noi date pentru spectacolele ei din Las Vegas au fost anunțate recent, din aprilie până în august 2024. „Acum am revenit în industrie”, a scris Christina pe Instagram, bucuroasă și împărtășind o serie de fotografii de la reprezentația sa, unde a purtat ținute cât se poate de provocatoare și strălucitoare.

”Multe seri de genul acesta vor urma”, a dat artista asigurări, bucuroasă nevoie mare de noul loc de muncă.

Christina Aguilera, Getty

Este admirabilă revenirea divei, mai ales dacă ne amintim că în urmă cu trei ani Christina Aguilera pierduse atât lupta cu kilogramele, cât și cu simțul estetic. Nu o dată a fost surprinsă în haine largi, atât de departe de imaginea sexy pe care și-o construise.

Cântăreaţa a trecut prin multe, în ultimii ani. A născut, s-a luptat cu depresia şi cu kilogramele în plus şi a fost marcată şi de divorţul prin care a trecut. 

Christina Aguilera, Gettyconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76537442207336