Octombrie 25, 2021
Cât câștigă Carla's Dreams, Irina Rimes, The Motans din concerte. O-zone încasa onorarii groase
E greu să-ți construiești un nume în industria muzicală, mai ales când banii uneori acoperă talentul. Odată ajunși în top datorită vocii și carismei, artiștii știu să-și prețuiască munca, timpul și să-și recâltige investițiile făcute. Reporterii Playtech.ro au aflat care sunt tarifele celor mai buni artiști originari din Republica Moldova, care se bucură de succes incredibil în România. Aceste onorarii sunt negociabile, la vreme de pandemie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Carla's Dreams - între 12.500 și 15.000 de euro, la spectacolele susținute în aer liber, mall și la petrecerile corporatiste. Alte cerințe: plata transport-3, 9 lei/ kilometru, un bilet de avion, pentru distanțe de peste 300 de kilometri, diurnă și cazare.

”The Motans”- 4.900-5.900 de euro, plus TVA. Alte cerințe: un bilet de avion pentru distanțe mai mari de 250 de km, 5 camere duble și 2 camere single, la hotel de minimum 3 stele.

Irina Rimes - 5.900-7.900 de euro, plus TVA. Alte cerințe: transport 3,9 lei/ kilometru, 4 camere duble și 2 camere single, la hotel 3 stele, masa pentru 10 persoane.

Nicoleta Nucă - 2.500 de euro+plus TVA, pentru un recital. Alte cerințe: un bilet de avion, două camere duble twin și două camere single, la hotel de minimum 3 stele, plus diurnă de 600 de lei +TVA, pentru un show 45 de minute.

”Zdob și Zdub” - 10.000 de euro, cu TVA. Alte cerințe: cazare pentru 11 persoane și masa-330 de euro.

Pavel Stratan și Cleopatra Stratan, tată și fiică, - 5.000 de euro, pentru un recital.

Dan Bălan are tarif de 15.000-20.000 de euro, la un spectacol

Dan Bălan, autorul piesei ”Dragostea din tei”, este pe val și acum, tarifele sale fiind la fel de mari ca pe vremea când făcea furori, pe toate meridianele, alături de colegii lui din trupa ”O-Zone”:

”Dan Bălan a știut să se reinventeze, a fost în America, în Anglia, a compus, a colaborat cu artiști mari, piesele lui sunt în toate topurile muzicale. Iar piesa ”Dragostea din tei” îi aduce și acum bani din drepturile de autor, mii de euro. Tarifele sale la spectacole sunt mari, de 15.000-20.000 de euro, plus TVA, având o echipă formată din 11 persoane. Dar, el mai are și alte cerințe, adică un bilet de avion, la Bussines Class, și zece bilete de avion la Economic, plus cazare la hotel (o suită pentru el) și 5 camere duble, plus protocol”, a declarat pentru Playtech.ro un organizator de spectacole.

Dan Bălan a recunoscut, într-un recent interviu, că este un solist cu câștiguri mari din muzică, având conturile pline cu bani: ”Am luat mai mult de 10 milioane de euro din O-Zone, normal. Ca producător, ca autor al pieselor, am luat mult mai mult de atât”, a mărturisit cântăreţul, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Arsenie Todiraș și Radu Sîrbu cer între 2.000 și 5.000 de euro, pentru un recital

”Radu și Arsenie au tarife la spectacole cu mult mai mici decât Dan Bălan, între 2.000-5.000 de euro, depinde de evenimente și de durata spectacolului, negociază. Dar Radu este și producător muzical, câștigă bine”, a mai declarat aceeași sursă pentru Playtech.ro.

Radu Sîrbu este singurul solist din O-Zone care a ales să se stabilească la București, obținând și cetățenia română. Acum este și producător muzical. Radu e căsătorit și are trei copii, două fete și un băiat.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50138473510742