Iunie 01, 2023
Casa Tinei Turner, transformată în muzeu de către soțul ei! Cât valorează vila din Elveția
Casa de vacanță din Elveția a Tinei Turner, în valoare de 76 milioane de dolari, va fi transformată într-un muzeu memorial. Decizia a fost luată de văduvul regretatei cântărețe, Erwin Bach (67 de ani), care nu își dorește să o vândă. Proprietatea este situată în satul Stäfa, la 30 de minute de reședința oficială a artistei, de lângă lacul Zurich.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Regina Rock’n’Roll a murit la 83 de ani, pe 24 mai, din cauze naturale. A suferit de cancer intestinal, iar în 2017 a primit și un transplant de rinichi, donator fiind chiar soțul ei, Erwin Bach. Marea ei iubire vrea să păstreze vie amintirea ei, așa că a decis să transforme casa ei de vacanță într-un muzeu, unde vor fi expuse obiecte importante ale Tinei. Cântăreața americană și soțul ei au cumpărat vila respectivă în septembrie 2021.

Casa de vacanță a Tinei Turner, situată în satul Stäfa din Elveția

Proprietatea uimitoare are propriul iaz, un pârâu, o piscină și punte de bărci, în cartierul exclusivist în care stă și celebrul tenismen Roger Federer. În curând, fanii vor putea vizita casa-muzeu, unde vor fi expuse suveniruri de pe parcursul carierei sale ilustre. Tina Turner și Erwin Bach s-au căsătorit în 2013 și au fost împreună până la sfârșitul vieții ei. Înainte de el, artista a mai fost căsătorită cu Ike Turner, în perioada 1962-1978, o căsnicie abuzivă care a marcat-o pentru tot restul vieții. Cu Ike a avut doi copii, pe Raymond și pe Ronnie. Primul s-a sinucis în 2018, la vârsta de 59 de ani, iar al doilea a murit de cancer în 2022, la 62 de ani, scrie click.ro

Legenda muzicii Tina Turner și-a trăit ultimele zile în jurul satului pitoresc Küsnachde, locul pe care ea îl numea acasă. Cântăreața a făcut cumpărături de haine și a mâncat la patiseriile ei preferate. A fost văzută de localnici stând pe o bancă în parc, admirând lacul Zürich și munții acoperiți de zăpadă din această națiune alpină, potrivit Daily Mail.

Și, în ciuda faptului că avea un șofer personal, vedeta conducea singură pe străzile înguste, cu mașina ei Porsche Cayenne. Vecinii ei au descris-o ca pe o persoană modestă, prietenoasă și extrem de politicoasă. Tina Turner avea cetățenie elvețiană și învățase să vorbească fluent limba germană.

Tina Turner și Mick Jagger, împreună pe scenă la un concert

Tina Turner a acordat un ultim interviu, pentru publicația americană The Guardian, pe 8 aprilie, cu o lună și jumătate înainte să moară. Acolo, artista a vorbit despre viața ei, despre îmbătrânire, despre vedeta ei preferată și despre cum vrea să fie amintită după moarte.

The Guardian: Care este trăsătura pe care o detești cel mai tare la tine?

Tina Turner: Nu detest nimic la mine, dar sunt perfecționistă.

Care este cea mai mare frică a ta?

Nu aș vrea niciodată să mă întorc de unde am plecat. Am luptat atât de mult, încât trebuie să merg înainte.

Care este trăsătura pe care o detești cel mai mult la alții?

De prea multe ori am întâlnit oameni care au încercat să ia decizii pentru mine. Presupunerea că aveam nevoie de asta a fost o mare greșeală!

Descrie-te în trei cuvinte.

Sinceră, înflăcărată, amuzantă.

Ce te face nefericită?

Am pierdut oameni apropiați, prea devreme.

Ce îți displace cel mai mult la aspectul tău fizic?

Nimic. Femeile sunt forțate să se privească mult prea atent și să-și critice felul în care arată. Bărbații nu.

Ce te sperie la faptul că îmbătrânești?

Nimic. Aceasta este aventura plină a vieții și îmbrățișez și accept fiecare zi cu ceea ce aduce ea.

Cine este vedeta de care îți place?

Întotdeauna am fost îndrăgostită de Mick Jagger. Mi-a plăcut când am mers în turneu alături de Rolling Stones.

Ai alege faima sau anonimatul?

Îmi doream faima și am obținut-o. Acum, mă bucur de anonimat, la pensie.

Cum se simte iubirea?

Ca un uscător de păr care ți se aprinde în stomac.

Cum ai vrea să fii amintită?

Ca Regina Rock’n’Roll. Ca o femeie care le-a arătat altor femei că este OK să lupți pentru succes în propriile tale condiții.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.46390461921692