Mai 27, 2022
Carla's Dreams, un nou HIT al verii. Piesa lansată a cucerit instantaneu publicul
O nouă surpriză muzicală din partea lui Carla's Dreams.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ieri, Carla's Dreams a lansat o piesă nou-nouță, care a cucerit publicul din prima. Ca de fiecare dată, cu text profund și plină de emoții, creația muzicală "Înapoi" a adunat peste 320 de mii de vizualizări în mai puțin de 24 de ore și aproape o mie de comentarii din partea celor care au așteptat cu nerăbdare noutăți de la artist. Și se pare că așteptarea a meritat.

"Am asteptat mult momentul acesta. Suntem bucurosi si mandrii sa il impartasim cu voi! V-am cuprins!", a scris artistul pe pagina lui de facebook.

 

Publicul a fost cucerit de surpriza muzicală. Comentariile ascultătorilor nu s-au lăsat prea mult așteptate:

"Carla's va rămâne în preferințele României cât o să dureze acest proiect sunt cei mai buni din muzica românească apreciere maximă și îmbrățișări va iubim si va cuprindem"

"Trupa care nu dezamăgește niciodată,ci doar ne impresionează cu fiecare piesă lansată! Sunteți efectiv niște genii muzicale,fiecare piesă a voastră conține versuri atât de profunde, încât n-au cum să nu-ți ajungă la suflet,iar eu așa de tare m-am îndrăgostit de muzica voastră"

"Nu înțeleg cum un artist poate sa scoată hit după hit,dar e un lucru extrem de bun,și multumim pentru asta mult,va iubim și apreciem mult,fără niciun fel de falsitate și cuvinte deșarte", au fost doar câteva din comentariile scrise de fani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55783915519714