Septembrie 07, 2021
Cardi B a devenit mamă pentru a doua oară. Prima imagine cu bebelușul
Cardi B, în vârstă de 28 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară și a dezvăluit prima imagine cu bebelușul care abia a venit pe lume.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„9/4/21” a scris Cardi pe Instagram în descrierea fotografiei în care apare ținând în brațe băiețelul care abia s-a născut. Fotografia a fost realizată chiar pe patul de spital, iar vedeta îl are alături pe soțul ei, Offset, în vârstă de 29 de ani. 

Într-o declarație oferită publicației People, Carbi B și Offset au declarat că sunt „extrem de fericiți” să își întâlnească în sfârșit fiul. „El este deja adorat de familia noastră și de prieteni”, au spus cei doi. „Abia așteptăm ca el să îi cunoască și pe frații și surorile sale”.

Cardi, pe numele real Belcalis Almánzar, și Offset mai au o fetiță în vârstă de 3 ani, Kulture, însă Offset, al cărui nume real este Kiari Cephus, mai are alți trei copii din relații anterioare: Jordan, 11 ani, Kody, 6 ani, și Kalea, 6 ani.

Cardi B a anunțat că este din nou însărcinată în luna iulie, prin intermediul unui moment spectaculos în timpul BET Awards.

Anunțul a fost coregrafiat cu atenție. În timp ce starul a urcat pe scenă, purtând o salopetă acoperită de strasuri, cu o porțiune neagră, transparentă, cât să se vadă prin ea burta de gravidă, echipa ei de PR a trimis un comunicat prin care dădea vestea. Cu ocazia asta, au postat în social media o fotografie nud în care Cardi, pozată din profil, are sânii și burta acoperite într-un soi de ipsos, de parcă ar fi pe cale să devină o sculptură.

Din ineditul comunicat s-a aflat și că ținuta pe care a purtat-o Cardi cu ocazia recitalului susținut alături de soțul este semnată de Dolce & Gabbana.

Aceasta nu este prima dată când Cardi demonstrează că știe cum să facă un anunț. În 2018, când era însărcinată cu primul ei copil, Kulture, și-a dezvăluit burtica la Saturday Night Live.

Toamna trecută, Cardi B a depus actele de divorț la tribunalul din Fulton County, Georgia, dar înainte ca prima audiere să aibă loc, artista s-a răzgândit.

Potrivit TMZ, Cardi B a solicitat anularea acțiunii de divorț, însă un detaliu a atras atenția presei. În noile documente era precizat că anularea este „without prejudice” – un temen legal prin care o persoană își rezervă dreptul de a reintroduce acțiunea de divorț, dacă va fi cazul, la o dată ulterioară.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3265936374664