Mai 26, 2020
Capricii de vedetă! Elon Musk și cântăreața Grimes i-au schimbat numele bebelușului lor.
Elon Musk și cântăreața Grimes au schimbat numele neobișnuit al primului lor copil, X AE A-12 Musk, după ce la începutul lunii au surprins tot internetul cu alegerea făcută. Și ultima decizie se pare că este la fel de ciudată, judecând după reacțiile urmăritorilor celor doi de pe rețelele de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După anunțul lui Musk, pe Twitter au început să circule diferite teorii despre semnificația numelui. Grimes a fost cea care postat pe Twitter explicația reală a numelui copilului: X- variabila necunoscută, AE - termenul AI (dragoste și/sau inteligență artificială) scris în limba elvish, A-12 - precursorul avionului Lockheed SR-71 Blackbird, care încă deține recordul de viteză stabilit în 1976.

Duminică, Grimes a publicat pe rețelele sociale o nouă fotografie cu bebelușul, iar fanii au continuat să întrebe care este numele real al acestuia. „X Æ A-12”, a răspuns artista. "Cu cifre romane. Arată mai bine, ca să fiu sinceră".

                                                                      

Elon Musk are alţi cinci fii - gemeni şi tripleţi, născuţi prin fertilizare in vitro - din prima lui căsătorie, cu Justine Wilson (2000-2008). Primul fiu al cuplului Musk-Wilson, Nevada Alexander, a murit la vârsta de 10 săptămâni din cauza sindromului morţii subite la sugari. Magnatul sud-african a fost căsătorit şi cu Talulah Riley, de două ori, în perioadele 2010-2012 şi 2013-2016.

Cântăreața canadiană Grimes, pe numele ei real, Claire Elise Boucher,, 31 de ani, este împreună cu Elon Musk de doiani. Inițial, ea a ținut în secret sarcina și relația cu miliardarul de 48 de ani.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4450755119324