Noiembrie 12, 2020
Campanie de Crăciun. Gucci cucerește cu efervescență și vibe-ul anilor '90
Gucci ne aduce spiritul Crăciunului mai aproape. Cu aproape o lună și jumătate până la sărbătorile de iarnă, celebra casă de modă a lansat Campania de Crăciun. Colecția sclipitoare este inspirată de anii 90 ș are ca temă ”Petrecerea corporativă”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astfel, colecția de campanie include pe lângă efervescență și accesorii în stil retro, între care - ochelari supradimensionali, șlapi cu talpă dreaptă, mănuși lungi din paiete, șosete strălucitorare, eșarfe, ceasuri, celebrele poșete, precum și gențile de vacanță. 

Campania care ne introduce în perioada magică a anului a fost concepută de celebrul designer Alessandro Michele și regizată de Christopher Simmonds. Brazii și ghirlandele, precum și imprimeurile GG și Flora cu care s-au consacrat, fac toată magia acestui proiect festiv. 

Colecția sclipitoare este disponibilă pe pagina oficială a Gucci. Unele piese pot fi văzute și pe profilul de Instagram al casei de modă. Acum sigur nu-ți mai bați capul ce să pui în cutia de sub brad. Un cadou de la Gucci nimeni n-ar refuza. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5892000198364