Noiembrie 22, 2022
Călugărița care a câștigat Vocea Italiei a renunțat la viața monahală: „Am ales să-mi urmez inima!”
Cristina Scuccia a uimit o lume întregă în anul 2014, când s-a prezentat la audițiile pe nevăzute de la Vocea Italiei. Cei patru antrenori, printre care și regretata Raffaella Carra, au rămas fără cuvinte când au întors scaunele și au văzut pe scenă o călugăriță. Cristina a oferit o interpretare entuziastă a hitului „No One”, al Aliciei Keys.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce și-a dat seama că vocea incredibilă îi aparținea unei călugărițe, Raffaella Carra, care a murit anul trecut, a spus: "Nu am putut vorbi timp de câteva minute".

 

La acea vreme, Cristina Scuccia era călugăriță la mănăstirea “Ursuline Sisters of the Holy Family”, din Milano. Sora Cristina nu i-a cucerit doar pe antrenori, ci și pe telespectatori.

 

Călugărița a reușit să ajungă în finală și să câștige Vocea Italiei, după ce a interpretat melodia “What a Feeling”, din filmul Flashdance.

Talentul ei a atras laude din partea unor cardinali italieni, dar și critici. După Vocea Italiei, ea a produs un album, pe care i l-a dăruit Papei Francisc, care includea o versiune cover a piesei “Like a Virgin”.

Călugărița care a uimit la Vocea Italiei a devenit chelneriță în Spania

La opt ani distanță, Cristina Scuccia (34 de ani) a anunțat în cadrul unui talkshow italian că a renunțat la călugărie.

Sora Cristina era de nerecunoscut atunci când a pășit în platoul emisiunii Verissimo. Îmbrăcată într-un deux-piece roșu, cu pantalon și sacou, tocuri înalte, coafată și machiată, Cristina a declarat potrivit The Guardian: "Cred că trebuie să îți asculți inima cu curaj. Schimbarea este un semn de evoluție, dar este întotdeauna înfricoșătoare, deoarece este mai ușor să te ancorezi în propriile certitudini decât să îți pui întrebări. Există un bine sau un rău?"

Cristina Scuccia a mărturisit că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a lua această decizie și că asta nu înseamnă că a renunțat la credință. Ea a adăugat că încă aspiră la o carieră în muzică. 

"Am ales să-mi urmez inima fără să mă gândesc la ce vor spune oamenii despre mine (...), Am riscat și mi-am făcut griji că voi ajunge sub un pod. I-am repetat mereu acest lucru psihologului meu”, a mai declarat Cristina. 

Fosta câștigătoare de la Vocea Italiei a spus că acum trăiește "cu zâmbetul pe buze" în Spania, unde lucrează ca ospătăriță.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.3840618133545