Mai 04, 2021
Ca un trăsnet! Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani
Bill şi Melinda Gates şi-au anunţat divorţul oficial, scriind amândoi pe conturile lor de socializare: "Nu mai credem că putem să evoluăm împreună ca un cuplu".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"După o lungă perioadă de gândire şi multă muncă pentru menţinerea relaţiei, am luat hotărârea să punem punct mariajului nostru", spune mesajul lor comun, scrie okmagazine.ro.

Bill şi Melinda Gates au trei copii, iar el este al patrulea cel mai bogat om din lume, cu o avere de 137 de miliarde de dolari. Cei doi s-au cunoscut în anii '80, când Melinda s-a angajat la firma lui, Microsoft - iar în timpul mariajului au administrat împreună Bill & Melinda Gates Foundation, prin care au desfăşurat numeroase campanii de caritate. Fundaţia a fost înfiinţată în anul 2000, iar de atunci au cheltuit aproape 54 de miliarde de dolari pentru programe umanitare.

"Am crescut împreună trei copiii extraordinari şi am construit o fundaţie care acţionează în întreaga lume pentru a ajuta oamenii să ducă vieţi sănătoase şi productive. Continuăm să credem în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună la fundaţie, dar nu mai credem că putem să evoluăm împreună ca un cuplu", mai spune declaraţia lui Bill Gates, care are 65 de ani, şi a Melindei Gates, care are 56 de ani.

Cererea de divorţ a fost depusă deja la Washington.

Cei doi nu au contract prenupţial, dar au ajuns deja la o înţelegere legată de separare, prin care urmăreasc împărţirea bunurilor comune - iar Melinda nu îşi doreşte pensie alimentară.

Bill şi Melinda locuiesc într-o casă de 140 de milioane de dolari aproape de sediul central Microsoft din Lake Washington, lângă Seattle. În trecut, cei doi s-au numit nu doar o dată "parteneri egali", astfel că experţii se aşteaptă la o împărţire echitabilă între ei.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77750539779663