Martie 24, 2023
Bruce Willis și Emma Heming și-au reînnoit jurămintele. Imagini emoționante de la ceremonie
Emma Heming Willis și Bruce Willis au aniversat 14 ani de la nuntă într-un cadru restrâns cu familia și cei mai buni prieteni alături. Cu această ocazie, Emma a distribuit pe rețelele sociale imagini inedite de la reînnoirea jurămintelor, care a avut loc în urmă cu patru ani, când cei doi au împlinit 10 ani de căsnicie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Emma Heming a făcut public un videoclip filmat în 2019, când au decis să-și rostească din nou jurămintele, scrie click.ro

bruce si emma jpg 

”La cea de-a zecea aniversare am decis să ne reînnoim jurămintele în același loc în care am spus DA în 2009. Sunt atât de fericită că am făcut asta”, a scris ea.

”Să profiți de orice ocazie pentru a reuni și celebra familia și prietenii. Sunt momente frumoase, pe care le poți folosi pentru a-ți construi amintiri pentru o viață întreagă”, a mai scris ea în dreptul imaginilor în care cei doi soți apar îmbrăcați în haine albe și sunt foarte fericiți.

Evenimentul a fost filmat de Demi Moore, fosta soție a lui Bruce Willis, cei doi având împreună trei fete.

În descrierea videoclipului, Emma Heming i-a mulțumit și lui Demi Moore pentru că a filmat evenimentul, precum și celor două fiice ale lor, Rumor și Scout, pentru că au cântat la eveniment, dar și celor două fiice pe care Emma le are cu Bruce, Mabel Ray și Evelyn Penn pentru că au aruncat cu petale de flori.

Bruce Willis, diagnosticat cu demență

Bruce Willis şi-a încheiat cariera actoricească în primăvara anului 2022 printr-un anunț în care vorbea despre problemele grave de sănătate cu care se confruntă.

Între timp, starea lui de sănătate s-a agravat şi actorul suferă în prezent de o formă de demență incurabilă, potrivit unui nou diagnostic medical, a anunţat familia sa, citată de AFP.

Actorul în vârstă de 67 de ani a suferit iniţial de afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale. Dar de anul trecut, "boala lui Bruce a progresat şi avem acum un diagnostic mai precis: demenţă frontotemporală", au explicat apropiaţii săi într-un comunicat



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.4783704280853