Ianuarie 13, 2021
Bruce Willis, dat afară dintr-o farmacie. Vedetele nu fac excepție de la reguli
Bruce Willis a refuzat să poarte mască și a fost dat afară dintr-o farmacie din Los Angeles, stârnind o avalanșă de reacții negative pe rețelele sociale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul a fost surprins purtând o bandană în jurul gâtului, fără să aibă intenția de a-și acoperi fața cu ea, iar martorii oculari au declarat pentru Page Six că Bruce Willis a refuzat să poarte mască, gest care a dus la multiple critici, dar și comentarii amuzante, în social media, acolo unde fanii au folosit cel mai cunoscut film al acestuia ca să facă glume: „Die Hard… conectat la un ventilator”, au glumit aceștia.

Gluma-i glumă, dar pe lângă asta starul a fost ținta unui val de critici. În aceste circumstanțe, el s-a făcut nevoit să vină cu explicații. „A fost o eroare de judecată”, a declarat acesta într-un comunicat transmis publicației People. „Hai să continuăm să fim în siguranță toți și să purtăm măști”.

De la debutul pandemiei, se știe că Willis s-a carantinat alături de fosta sa soție, Demi Moore, și de fiicele lor, Rumer, Scout și Tallulah, la casa familiei din Idaho. În ultimele luni, însă, acesta a fost în compania Emmei Heming Willis, și celor două fiice pe care le are cu aceasta, Mabel, în vârstă de 8 ani, și Evelyn, de 5 ani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69813895225525