Noiembrie 16, 2022
Brad Pitt, surprins în compania unei brazilience superbe. Cine este tânăra care l-a însoțit pe actor
Brad Pitt pare să iubească din nou, și nu este vorba de presupusa relație cu Emily Ratajkowski. Recent, actorul a fost surprins în compania unei brazilience superbe, de 29 de ani, despre care se spune că ar fi noua sa iubită.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul în vârstă de 58 de ani și brazilianca Ines de Ramon, fosta soție a lui Paul Wesley, au fost surprinși împreună în Los Angeles. Cei doi au fost fotografiați alături de Cindy Crawford și Rande Gerber la concertul lui Bono.

Pitt era îmbrăcat casual cu un pulover gri, blugi albaștri și o pălărie maro cu boruri largi, în timp ce de Ramon a purtat un top alb decupat și o jachetă, finalizând look-ul cu o pereche de pantaloni negri și cizme în aceeași culoare.

După concert, cei doi au plecat separat. Brad Pitt a părăsit locul în mașina sa Tesla, în timp ce brazilianca a fost însoțită de bodyguard-ul actorului.

Ines de Ramon, care lucrează pentru brandul de bijuterii Anita Ko, s-a despărțit de soțul ei, starul din Vampire Diaries, Paul Wesley, la începutul acestui an, după trei ani de mariaj. Conform People, decizia a fost luată de comun acord.

 

Nu este pentru prima oară când se zvonește că Brad Pitt se iubește cu o tinerică. Recent, actorul din "Bullet Train" a fost văzut în compania modelului Emily Ratajkowski, care a divorțat recent de soțul ei, Sebatian Bear-McClard. În ciuda zvonurilor, nu s-a confirmat dacă au avut o relație oficială, prietenii spunând doar că cei doi s-au simțit bine petrecând timp împreună.

Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89074921607971