Octombrie 06, 2022
Brad Pitt și Emily Ratajkowski păstrează discretă relația. Care e adevărata cauză
Brad Pitt și Emily Ratajkowski păstrează discretă relația lor din cauza divorțului modelului. Sunt prea multe detalii de gestionat. Cei doi preferă să nu lase la vedere viața personală pentru a nu da presei motive să publice informații despre ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

PageSix a scris recent că superstarul a fost văzut cu modelul Emily Ratajkowski, deși nu se întâlnesc oficial. Acum se spune că el păstrează relația lor de prietenie discretă pentru că el și modelul sunt amândoi în mijlocul unor despărțiri publice care provoacă titluri în presa internațională.

Brad Pitt și Emily Ratajkowski păstrează discretă relația lor

„Brad s-a întâlnit în liniște în ultimii doi ani. Își face griji că Angelina Jolie le va face rău copiilor lor, mai mult decât are o face deja, dacă are o iubită serioasă”, a spus o sursă pentru publicația menționată mai sus.

Angelina Jolie's Reaction To Brad Pitt & Emily Ratajkowski Dating –  Hollywood Life

Pitt, 58 de ani, și Jolie, 47 de ani, s-au despărțit în 2016. De atunci au fost blocați într-o luptă urâtă care a implicat scurgeri de înregistrări FBI, acuzații de violență domestică, o luptă pentru custodie și, cel mai recent, un proces de 250 de milioane de dolari pentru vinăria lor.

Între timp, Ratajkowski, în vârstă de 31 de ani, a cerut divorțul de Sebastian Bear-McClard. Ea a spus că acesta a înșelat-o. Bear-McClard nu a comentat public acuzațiile.

Deci, spune o sursă, relația dintre Brad și Emily este acum foarte discretă. Lucrurile dintre ei se dezvoltă cu pași mici.

„Emily este o hot mama. Brad știe că are o mulțime de drame din cauza divorțul ei”, a spus o persoană din interior. „El a avut destul sufert din cauza propriei sale drame.”

Ce se spune despre viața amoroasă a lui Brad Pitt

O sursă a mai spus anterior că cei doi au stat de mai multe ori împreună, dar Pitt nu se întâlnește serios cu nimeni.

„Au fost văzuți de câteva ori împreună”, a spus o sursă. Aceasta a adăugat că „a fost văzut” și cu alte persoane în ultimele luni. Ei au adăugat: „Rămâneți pe fază”.

Ratajkowski tocmai a cerut divorțul luna aceasta. Tot PageSix a dat vestea în iulie că cuplul se despărte după patru ani de căsătorie.

Pitt și Jolie au fost declarați divorțați în 2019. Au șase copii: Maddox, 21 de ani, Pax, 18 ani, Zahara, 17 ani, Shiloh, 16 ani și gemenii Vivienne și Knox, 14 ani.

Fostul cuplu este, de asemenea, blocat în prezent într-un proces juridic complicat care implică mai multe procese pentru proprietatea Chateau Miraval.

Angelina Jolie într-o rochie argintie în timp ce stă la o masă alături de Brad Pitt după ce au loat parte la Cinema fot peace Gala din anul 2012

Pitt susține că Jolie și-a vândut acțiunile unei filiale a masivei firme de băuturi alcoolice. Actorul o acuză pe fosta soție că nu i-a oferit dreptul de refuz. Ea susține că a încercat să „preia controlul” în procedurile de divorț și custodie

Sursa - catine.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71501302719116