Martie 21, 2023
”Bogații nu muncesc”: Cum a răspuns Georgina Rodriguez criticilor
Georgina Rodriguez (29 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (38 de ani), a decis să le răspundă celor care spun că tot ce are i se datorează fotbalistului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe Instagram, unde este urmărită de peste 47 de milioane de oameni, Georgina a publicat o fotografie în care apare în fața unei clădiri de birouri, cu o cafea și o geantă în mâini, alături de un mesaj sugestiv, digisport.ro

Georgina Rodriguez, mesaj pentru critici

Încă o zi de muncă minunată, asta pentru ca mai târziu ei să spună că bogații nu muncesc”, a fost descrierea aleasă de Georgina Rodriguez.

Mesajul Georginei a stârnit reacții, multe dintre ele negative.

Para que luego digan que las ricas no trabajamos": las redes cargan contra  Georgina tras su última publicación | Actualidad | Cadena SER

Cumva, Georgina Rodriguez a crezut că e o idee bună să posteze asta”, ”Fii umilă, fată”, ”Fontul ales, fotografia, nerușinarea și lipsa de ironie...”, au fost câteva dintre comentariile apărute, notează Cadena Ser.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo  formează un cuplu din 2016, de când fotbalistul a remarcat-o la magazinul Gucci din Madrid.

Praising her footballer partner for helping her get through the darkest period in their life together, she adds: 'Cris really encouraged me to continue with my agenda'

Argentinianca lucra atunci ca vânzătoare, însă viața i s-a schimbat complet după ce l-a cunoscut pe superstarul lui Manchester United, iar acest lucru se poate observa și din transformarea fizică din ultimii 6 ani. 

Publicații precum OK DiarioLeggo sau MSN au publicat o fotografie nemaivăzută până acum cu Georgina, de dinainte ca Ronaldo să se îndrăgostească de ea la prima vedere. 

Mamă a doi copii, Georgina are acum un look total schimbat, iar în galeria FOTO de mai sus pot fi văzute atât imagini de când lucra ca vânzătoare, cât și din rolul de divă pe care l-a adoptat cu atât de mult succes.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61625051498413