Noiembrie 25, 2022
Bloggerul Nekoglai a fost întâmpinat la Chișinău cu o limuzină roz. Ce va face în Moldova?
Bloggerul Nicolai Lebedev, cunoscut publicului larg drept Nekoglai, a ajuns în Republica Moldova, după expulzarea din Rusia. El a fost întâmpinat, la aeroportul din Chișinău, cu o limuzină roz.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Am ajuns în Moldova și primul lucru pe care urmează să îl fac este să mă spăl și să mă rad, pentru că nu am avut parte de așa ceva în închisoare. M-au inspirat noutățile pe care le-am aflat după ce am ieșit din închisoare. Una dintre cele mai inspiraționale este faptul că voi, urmăritorii mei, ați fost de partea mea, atunci când împotriva mea s-au întors mulți dintre bloggeri. Unii au spus: „așa-i trebuie!”, iar voi i-ați pus la punct pe acești oameni”, a spus tânărul.

Nekoglai a mai menționat că are „foarte multe de spus” despre ceea ce i s-a întâmplat, însă o va face treptat.

Bloggerul expulzat din Rusia, întâmpinat cu o limuzină roz la Chișinău -  Stiri.md 

Bloggerul expulzat din Rusia, întâmpinat cu o limuzină roz la Chișinău -  Stiri.md 

Nekoglai a fost întâmpinat la aeroportul din Chișinău cu o limuzină roz. Ce  va face în Moldova? - NewsMaker 

Amintim că, în dimineața de 24 noiembrie, Nekoglai a fost expulzat și Rusia. Bloggerul de 22 de ani a fost acuzat că a încălcat regimul migrațional. Anterior, el a filmat un video în care parodiază un soldat rus care aruncă înapoi o grenadă lansată de o dronă. Șefa „Ligii pentru internet în siguranță” Ecaterina Mizulina a depus o plângere la Procuratură și la Ministerul rus de Interne. Aceasta a cerut inițierea unui dosar penal pe numele lui Nicolai Lebedev pentru discreditarea armatei ruse.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1016442775726