Septembrie 16, 2022
Blake Lively este însărcinată!Vedeta așteaptă al patrulea copil împreună cu soțul său, Ryan Reynolds
Un nou bebeluș în showbiz! Celebra actriță se pregătește să devină mămică pentru a patra oară!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta a surprins audiența cu burtica deja vizibilă când a participat joi la Summit-ul Forbes dedicat femeilor de afaceri din New York.

Blake Lively (4) jpg

Actrița are 35 de ani și și-a evidențiat burtica la eveniment cu o superbă rochie aurie, cu paiete, scurtă și mulată. Blake radiază și arată splendid.

Blake Lively jpg

Blake Lively (2) jpg

Blake Lively (5) jpg

Blake Lively (3) jpg

Soțul său tocmai a realizat un mini-documentar despre importanța colonoscopiei după 45 de ani și s-a filmat în ipostaze deloc confortabile tocmai pentru a inspira și alți bărbați să-și facă această analiză care depistează cancerul de colon, unul dintre cele mai grave și răspândite tipuri de cancer, cu o mortalitate crescută, peste tot în lume.

Ryan Reynolds 2 jpg

Ryan Reynolds jpg

Dar tânăra soția îl menține proaspăt și în formă, căci superba actriță este o bombă de energie, care îl completează pe Ryan Reynolds în cel mai frumos mod.

Lively este deja o mamă tânără și frumoasă pentru cei trei copii ai cuplului, James, 7 ani, Inez, 5 ani, și Betty, 2 ani.

Starul din producția eveniment “Age of Adaline” urmează să dea vestea cea mare și în social media, cel mai probabil, căci încă nu a făcut-o.

Vedeta din ”Gossip Girl” s-a căsătorit cu Ryan Reynolds în 2012 și împreună alcătuiesc unul dintre cele mai frumoase și glam cupluri din showbizul internațional.

Sursa - click.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75656628608704