Martie 20, 2022
Blake Lively, abdomen perfect sculptat după trei nașteri. Cum a fost fotografiată
Blake Lively a întors toate privirile la premiile Gem Awards când a apărut pe covorul roșu într-o vestimentație mulată pe trup care-i lăsa la vedere abdomenul perfect tonifiat ca de fotomodel, chiar dacă actrița a trecut prin trei nașteri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Blake Lively, 34 de ani, a dovedit că este într-o formă de zile mari, chiar și după nașterea celor trei fiice. Vedeta a pășit pe covorul roșu de la premiile Gem Awards într-o bluză scurtă strâmtă și decupată, cu un decolteu amplu, care-i lăsa la vedere talia de viespe, cu un abdomen perfect sculptat. 

Actrița din Gossip Girl a făcut furori la un eveniment important din New York, care celebrează marii creatori de bijuterii. 

Cu această ocazie, Blake Lively și-a făcut apariția într-o bluză din imitație de piele neagră și o fustă strâmtă pe trup, care îi scotea în evidență corpul bine lucrat. Vedeta și-a etalat abdomenul tonifiat, fără cusur, în ciuda faptului că Lively a născut deja trei fetițe.

Vedeta și-a asortat ținuta simplă cu o pereche de cercei cu diamante și un machiaj simplu. Silueta ca de sirenă a lui Blake Lively a făcut furori pe covorul roșu de la Gem Awards, cel mai prestigios eveniment dedicat creatorilor de bijuterii și ceasuri de lux. 

Blake Lively Goes High Fashion For Gem Awards Arrival in NYC: Photo 4724887  | Blake Lively Pictures | Just Jared 

Blake Lively Goes High Fashion For Gem Awards Arrival in NYC: Photo 4724896  | Blake Lively Pictures | Just Jared 

blake lively stuns in a plunging black top while attending the 20th gem  awards at cipriani 42nd in new york city-180322_18

Sursa:click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78126978874207