Iunie 12, 2024
„Bad Boys 4”, încasări de peste 56 de milioane de dolari în weekendul de debut
„Bad Boys 4”, ultimul film din seria populară cu polițiști, unde joacă Will Smith și Martin Lawrence și produsă de Sony, a început cu brio, atrăgând încasări de 56 de milioane de dolari din 3.885 de săli de cinema.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În plus, producția și-a făcut intrarea și pe piața internațională a box office-ului, cu încasări de 48,6 milioane de dolari, aducând veniturile la nivel mondial la 104,6 milioane de dolari, conform raportului publicat de Variety.

„Bad Boys 4”, încasări de 56 de milioane de dolari în weekendul de debut

Seria continuărilor filmelor „Bad Boys” din 1995, „Bad Boys II” din 2003 și „Bad Boys for Life” din 2020 atrage atenția prin faptul că reprezintă primul rol semnificativ al lui Smith pe marele ecran de la incidentul de la gala premiilor Oscar din 2022, când l-a agresat pe Chris Rock pe scenă, scrie evz.ro

Deși nu a reușit să egaleze niciunul dintre recordurile stabilite de filmele anterioare din franciză, „Bad Boys 4” reprezintă o rază de speranță.

Bad Boys 4: The Return of Mike and Marcus with an Epic Plot Twist that Will  Leave You Breathless! - I AM QUEEN MAGAZINE

Cu toate acestea, în ciuda începutului promițător al filmului, declinul din industria cinematografică s-a accentuat în weekend, vânzările de bilete fiind acum cu 26% mai mici decât în aceeași perioadă din 2023, conform datelor furnizate de Comscore.

În ultimele luni, mai și iunie, au fost marcate de performanțe dezamăgitoare în box office, cu blockbustere precum comedia de acțiune „The Fall Guy” de la Universal și prequel-ul SF „Furiosa: A Mad Max Saga” de la Warner Bros.

Ecranele Imax au generat încasări de 5,2 milioane de dolari, reprezentând 9,3% din totalul vânzărilor interne de bilete, și 8,2 milioane de dolari din totalul veniturilor globale.

Will Smith & Martin Lawrence Reveal 'Bad Boys 4' Release Date | iHeart

Povestea din spatele filmului

Noul film „Bad Boys 4: Rid or Die”, regizat de Adil El Arbi și Bilall Fallah, prezintă urmărirea detectivilor Mike și Marcus pe măsură ce anchetează cazuri de corupție în cadrul Departamentului de Poliție din Miami.

Dar, după ce sunt implicați într-o înscenare care îi pune în postura de fugari, cei doi sunt forțați să acționeze în afara legii pentru a rezolva cazul.

Bugetul filmului a fost de 100 de milioane de dolari. Cu toate acestea, s-ar putea să nu reușească să depășească succesul lui „Bad Boys for Life”, care a devenit cel mai bine vândut film din franciză, cu încasări de 206 milioane de dolari în SUA și 426 de milioane de dolari la nivel global, potrivit News.ro.

Bad Boys 4 

Filmul „The Garfield Movie” a ocupat locul al doilea în box office, cu încasări de zece milioane de dolari. După trei weekenduri de la lansare, animația a reușit să strângă 68,6 milioane de dolari în America de Nord și 192 de milioane de dolari la nivel global.

Aceasta este o performanță solidă pentru un film destinat întregii familii, având în vedere că a fost realizat cu un buget de 60 de milioane de dolari.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1427311897278