Decembrie 11, 2020
 Autoarea blogului ”Valerie’s Food” e bolnavă de COVID. Cum se simte graviduța?
Chiar dacă pregătirile pentru venirea pe lume a primului ei copil îi furau mult din timpul liber, Valeria Țurcanu era destul de activă de Instagram și împărtășea aproape toate noutățile din viața ei cu fanii. În ultima vreme dispăruse din vizor, dar a revenit și a anunțat o veste tristă. Bloggerița și partenerul ei de viață s-au infectat cu noul coronavirus.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Valeria Țurcan a mărturisit că a fost testată pozitiv la COVID-19 acum o săptămână și se află autoizolare alături de iubitul ei. Fiind în trimestrul trei de sarcină, bloggerița a povestit cum se simte și ce simptome a avut în această perioadă.

De 7 zile facem cunoștință cu un musafir neinvitat de care am fugit foarte mult timp și anume de COVID-19. Mi-a dispărut mirosul, chiar dacă gust am. Niciodată nu am crezut că poate să existe gust fără miros. În primele zile mi-a fost greu și să respir, cu toate că acum în sarcină este acest fenomen, dar a fost ceva mai intens. La început ne-am pus în plan să nu panicăm, așa că suntem destul de calmi.”, povestește Valeria Țurcan.

 

Valeria a mai spus că la început simptomele erau asemănătoare cu o răceală, însă au existat totuși câteva diferențe, cum ar fi durerile severe de spate și de picioare. Încă de la primele semne de boală a decis să se autoizoleze și a urmat sfaturile specialiștilor. Chiar dacă a făcut o formă ușoară de COVID, tânăra graviduță și-a făcut mari griji pentru bebeluș, fiind în a opta lună de sarcină.

”Ce ține de sarcină, desigur că suntem un pic alarmați, nu suntem atât de calmi. Doar primesc anticoagulante, sper să fie totul bine. Micuțul este foarte energic. Chiar dacă noi trecem ușor prin acest virus, să nu uităm că el este destul de periculos și trebuie să ne protejăm, să-i protejăm pe cei din jurul nostru.”, a mai adăugat Valeria într-un stories pe Instagram.

Valeria Țurcanu și partenerul ei de viață vor mai stea câteva zile în carantină pentru a finaliza tratamentul prescris de doctori și apoi au promis că revin în forță la activitățile lor. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0671882629395