Mai 13, 2022
Au fost prinși făcând dragoste în public! Exhibiționiștii de la Hollywood
Vedetele sunt exact ca noi! Doar că mai bogate, mai atrăgătoare și cu mai multe șanse ca să-i convingă pe unii să... facă sex cu ei în public. Iată starurile care au recunoscut că s-au expus în văzul lumii și pe cele care chiar au fost prinse în timpul actului intim cu partenerul lor faimos!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kirsten Dunst & Jake Gyllenhaal

Cei doi actori au fost împreună între 2002 și 2004, când n-aveau mai mult de 22 și, respectiv, 23 de ani. Și, duși de ale tinereții valuri, și-au exprimat sentimentele unuia pentru celălalt… cam peste tot. “Ne-am propus să ne menținem aprinsă flacăra în dormitor… așa că am făcut sex în mașini, în baie, chiar și în mare”, a recunoscut Dunst fără să precizeze, totuși, dacă i-a văzut vreodată cineva. Tot ce se poate…

Brad Pitt & Sinitta… plini de pasiune la Royal Albert Hall

Cu mai bine de 30 de ani în urmă, fostul soț al Angelinei Jolie și Sinitta au început să se giugiulească într-o lojă retrasă, în timpul unui concert de la Royal Albert Hall. “El m-a tras, pur și simplu, și am început să ne tăvălim pe jos împreună”, și-a amintit iubita lui de-atunci.

“Nu ne puteam abține. Cineva din loja de sus s-a aplecat spre noi și a încercat să ne facă poze. Mai mult, un plasator ne tot ciocănea în ușă întrebându-ne disperat dacă eram în regulă sau se întâmplase ceva cu noi”, a continuat fosta cântăreață de culoare. Uau, oare cât ar fi costat pozele cu Brad Pitt pe jumătate dezbrăcat, în toiul unei partide de sex în public?!...

Angelina Jolie & Billy Bob Thornton

Înainte de-a se căsători cu Brad Pitt, cea mai frumoasă femeie din Hollywood a fost soția lui Jonny Lee Miller, cu care s-a măritat în urma unei ceremonii la care mireasa a purtat pantaloni din piele și un tricou alb pe care scrisese numele mirelui cu sângele ei.

Angie a divorțat de Miller în 1999, după care l-a luat de bărbat pe Billy Bob Thornton la numai un an distanță. Iar faimoasa pereche nu și-a ascuns deloc atracția reciprocă. La ceremonia MTV Movie Awards din 2000, Jolie i-a spus unui reporter, pe covorul roșu, că ea și Billy Bob tocmai făcuseră sex în limuzina care i-a adus la eveniment.

OK, nu i-a văzut nimeni – poate doar șoferul să fi surprins frânturi din pasiunea ce-i lega pe cei doi soți la acea vreme – însă cu siguranță că au mai existat și alte momente incandescente între ei, chiar și-n alte spații publice, unde e posibil ca niște simpli trecători să fi avut parte de spectacolul vieții lor.

Scarlett Johansson & Benicio del Toro

Niciunul dintre cei doi foști iubiți n-a negat că au dat frâu liber pasiunii dintre ei chiar în liftul din faimosul Chateau Marmont din Hollywood. Actorul n-a vrut să comenteze decât un singur lucru legat de episodul fierbinte dintre el și una dintre cele mai sexy femei din Cetatea Filmului – că, dacă s-ar fi întâmplat, ar fi fost o partidă foarte scurtă de amor.

“Hotelul n-are mai mult de 8 etaje, așa că n-am fi avut timp de făcut dragoste pe îndelete”, a glumit acesta la un moment dat. “Până la etajul al doilea aș fi reușit doar să-mi dau jos geaca de piele, iar, până la etajul 7, probabil că aș fi fost tot cu cămașa pe mine...”, a continuat Benicio încercând să ne inducă în eroare. Totuși omul n-a auzit vreodată și de blocat liftul între etaje?!...

După o vreme, starul hollywoodian a ținut să precizeze în Esquire Magazine: “Am făcut eu oare sex într-un lift cu Scarlett Johansson? Păi, ce să vă spun eu?! Știți… Mai bine să lăsăm pe fiecare să-și imagineze ce vrea…”

Sursa: okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1671192646027