Septembrie 18, 2020
Au dat lovitura. Pavel Stratan şi Keo au lansat o piesă nouă
Pavel Stratan îşi surprinde admiratorii. Ieri a lansat o piesă cu intrpretul român, Keo. E altceva decât stilul, care l-a consacrat şi sună bestial.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Lasă-mă să beau" este o piesă de dragoste. Versurile scot în evidenţă un aspect foarte important într-o relaţie - orgoliul. Ideea e că atunci când se amplifică, relaţia începe să schiopăteze şi încet-încet totul se face pulbere. 

Ambii artişti au contribuit la compunerea versurilor şi a muzicii. La procesul de creaţie a participat şi Tom Boxer. 

"Deși ne cunoaștem de foarte mult timp, drumurile noastre creative nu s-au întâlnit până acum. A fost o plăcere să lucram împreună la această piesă, iar Keo este un artist foarte talentat și dedicat muncii sale. Sperăm că această melodie este doar prima pe care o lansăm împreună", a declarat Pavel Stratan, citat de infomusic.ro

Şi Keo se declară încântat de această colaborare cu Pavel. 

"De foarte mult timp îmi doream o colaborare cu Pavel, încă din 2005, de când m-am lansat. Fiind un mare admirator al lui, mă bucur că în sfârșit am reușit să facem împreună această piesă magică, cu potrivirea perfectă pentru stilurile noastre", a adăugat Keo.

Videoclipul piesei este regizat de Mihai Laz și completează prin imagini povestea melodiei, prezentându-l pe Pavel în ringul de box, luptând pentru iubire. 

Ce a ieşit - place la multă lume. În doar prima zi de la lansare, melodia a fost ascultată de aproximativ 50 de mii de ori. Punem pariu că va ajunge în topurile de radio. 

Pavel Stratan scrie muzică şi cântă de mai bine de 16 ani. A revoluţionat cu albumul "Amintiri din copilărie". Anterior, a colaborat cu artişti din România, precum Ioana Ignat, CRBL, Jorge și Anna Lesko.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89913249015808