Februarie 03, 2023
Au cucerit femeile din întreaga lume! Cum arată în prezent cei mai sexi actori din telenovelele anilor '90
Mai țineți minte anii '90, când stăteam seara de seară în fața micilor ecrane ori dădeam fuga la vecini pentru a urmări telenovele mexicane? Așteptam cu sufletul la gură deznodământul celor mai frumoase povești de iubire, plângeam și râdeam alături de protagoniștii serialelor preferate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cine nu își amintește cu nostalgie de „Alondra”, „Marimar”, „Rosalinda” sau „Înger Sălbatic”? 

În amintirea acelor vremuri în care nu internetul nu era la îndemâna oricui, iar de Netflix nu era nici vorbă, am decis să vedem cum arată acum cei mai sexy actori ai telenovelelor care ne-au cucerit, scrie tv8.md

Fernando Colunga - 56 de ani

Pe Fernando Colunga l-am admirat în Alondra, în rolul lui Raul, iubitul Mariei-Elisa, verișoara Alondrei. A avut un rol mic și în Marimar, a apărut în Maria Mercedes și a fost protagonist, alături de celebra Thalia în telenovela „Maria La Del Barrio”. Chipeșul actor a făcut pereche pe micile ecrane și cu alte actrițe superbe precum Gabriela Spanic sau Adela Noriega. Colunga a continuat să joace în telenovele, cea mai recentă producție în care a apărut fiind „Pasiune și Putere”, în care actorul a avut un rol negativ.

 

Eduardo Capetillo - 52 de ani

Pe Eduardo Capetillo îl țineți minte cu siguranță din „Marimar”, filmat în 1994, acolo unde a jucat alături de îndrăgita Thalia. Rolul lui Sergio Santibanez i-a adus pe atunci milioane de admiratoare din toată lumea. A urmat „Un cântec de iubire”, serial în care „a făcut echipă” cu regretata „Lorena Rojas”. Mai târziu, l-am putut admira și într-un serial alături de Gabriela Spanic.

 

Gabriel Corrado - 62 de ani

Pe carismaticul actor cu ochi albaștri îl țineți cu siguranță minte din „Omul Mării” și „Perla Neagră”. Argentinianul Gabriel Corrado are deja 62 de ani! 

 

Arturo Peniche - 60 de ani 

De-a lungul carierei, actorul de origine mexicană a jucat roluri memorabile. A avut rolul principal în „Maria Jose”, alături de Claudia Ramirez, și a jucat în „Maria Mercedes” împreună cu Thalia. Peniche pare să-și fi pus cariera în telenovele pe pauză, ultima producție în care a apărut fiind în 2010

 

Facundo Arana - 50 de ani

Ivo din „Înger Sălbatic”, telenovela care a ținut cu sufletul la gură milioane de fani între anii 1998-1999, a făcut în martie anul trecut 50 de ani. Actorul nu mai arată la fel de bine ca în anii în care se bucura de admirație și pare destul de îmbătrânit. În prezent, își continuă cariera de artist pe scene de teatru.

 

Juan Soler - 57 de ani

Pe actorul de origine argentiniană ni-l amintim din „Maria-Emilia”, o telenovelă difuzată și în Republica Moldova până în anii 2000. Avea doar 33 de ani când s-a filmat pentru rolul lui Alejandro. 

În prezent, are 57 de ani și continuă să aibă o carieră de succes în lumea telenovelelor mexicane.

 

Fernando Carrillo - 53 de ani

Pe Fernando Carrillo îl știm cu toții din Rosalinda, telenovelă filmată între ani 1997-1998. Un an mai târziu, a jucat un rol la fel de memorabil în Maria Isabel, alături de Adela Noriega.

 

Ernesto Laguardia - 63 de ani

Deși au trecut aproape 30 de ani de la încheierea filmărilor pentru Alondra, cu siguranță vă mai amintiți de actorul care i-a dat viață personajului Carlos, cel care a reușit într-un final să-i câștige inima frumoasei Alondra. Este vorba despre Ernesto Laguardia. Acum are 63 de ani și se bucură în continuare de o carieră de invidiat, având în palmares zeci de roluri memorabile. 

 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55208373069763