Ianuarie 23, 2023
"Ați decis sau nu, s-o cereți de nevastă pe Nina Crețu?" Ce a răspuns Renato Usatîi
Fostul primar de Bălți, Renato Usatîi, a fost invitatul emisiunii Puterea a Patra. În cadrul emisiunii, prezentatorul Gheorghe Gonța i-a adresat o întrebare, la care politicianul nu s-a așteptat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De când și-au făcut publică relația, Nina Crețu și Renato Usatîi sunt mereu în vizorul internauților. Interesul pentru relația celor doi crește pe zi ce trece. În pofida gurilor rele, îndrăgostiții își trăiesc fericirea fără a fi cumva afectați de ce se scrie despre ei.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Deși nu dau declarații și interviuri despre povestea lor de dragoste, oamenii sunt curioși referitor la viitorul acestora. În cadrul emisiunii Puterea a Patra, Gheorghe Gonța l-a întrebat pe Renato Usatîi, fără ocolișuri, despre decizia de a se căsători cu Nina Crețu.

“Dumneavoastră, domnule Usatîi, ați decis sau n-ați decis, s-o cereți de nevastă pe domnișoara Nina Crețu?”, a întrebat Gheorghe Gonța.


“Ce vesel sunteți. Domnule Gonța, eu vă mulțumesc, sunteți un moderator foarte interesant, cel puțin nu sunteți trist. Cu domnișoara Nina Crețu este totul ok. Cum o cer în căsătorie, vă invit vornicel la nuntă. O să vă anunțăm neapărat. Tot e frumos.”, a răspuns Renato Usatîi.
 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6360323429108