Aprilie 06, 2021
Astro-regal. Semnificația zilelor de naștere ale lui Harry, Meghan, Kate sau William
Zilele de naştere ar putea oferi informaţii despre trăsăturile cheie care definesc personalităţile Prințului Wiliam și Harry, Kate Middleton și Meghan Markle. Astroloaga britanică Theresa Cheung a fost invitată de cei de la Daily Mail să-şi dea cu părerea despre cei mai populari membri ai familiei regale britanice.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Meghan Markle: 4 august. Ziua Rebelei

Oricine s-a născut în această zi va dori să schimbe fundamental status quo-ul dintr-o anumită zonă a vieţii sale. În cazul lui Meghan, a fost, probabil, vorba despre existenţa ei la casa regală. Este în natura rebelă a lui Meghan să urmeze calea mai puţin parcursă, chiar dacă nu este nimic în neregulă cu drumul pe care îl aleg alţii. Acesta este motivul pentru care Meghan a părăsit Anglia, a provocat monarhia şi l-a luat şi pe Harry cu ea. Ca o adevărată Leoaică, ea se simte cel mai bine în lumina reflectoarelor şi este binecuvântată cu carismă.

Prinţul Harry: 15 septembrie. Ziua Specialistului

Septembrie este o lună asociată cu carierele care necesită specializare într-un domeniu atletic, creativ sau tehnic. Cei născuţi în această zi au o latură impresionant de pură, inocentă şi sunt de încredere. Ambiţioşi şi muncitori, vor să ofere tot ce este mai bun celorlalţi, dar acest lucru îi poate epuiza. Atracţia sa faţă de Meghan constă în nevoia sa de a se pierde în cineva, dar şi de a se elibera de restricţii. În acest moment, el are încredere orbeşte în ea. Ea este totul lui.

Kate Middleton: 9 ianuarie. Ziua Luptătorului

Ianuarie este o lună asociată aspiraţiilor, dar mai degrabă unele realiste decât fanteziste. Oamenii născuţi în această zi sunt energici, dedicaţi şi doresc să ajungă în vârf, făcând adesea tot ce este nevoie pentru a rămâne acolo. Ei pot părea fragili, dar au de fapt o rezistenţă extraordinară şi capacitatea de a-şi reveni imediat. Kate este mai matură decât Will, Harry şi Meghan şi deosebit de raţională. Este capabilă de sacrificii enorme pentru cei pe care îi iubeşte, dar ştie şi să-şi gestioneze emoţiile, mai ales în public.

Prinţul William: 21 iunie. Ziua Empaticului

Oamenii născuţi pe 21 tind să trăiască fiecare zi cu un mare interes. Născuţi în cea mai lungă şi mai magică zi a anului, sunt atraşi de artă, muzică, divertisment, călătorii, educaţie şi caritate. Având în vedere personalitatea sa empatică, William se va simţi responsabil pentru comportamentul lui Harry, deoarece cei doi fraţi erau apropiaţi. De asemenea, Will este plin de compasiune şi îi va contacta pe Harry şi Meghan atunci când se va simţi pregătit.

Regina Elisabeta: 21 aprilie. Ziua Graţioasei

Oamenii născuţi în această zi îi impresionează pe ceilalţi cu figura lor maiestuoasă. Au o autodisciplină acerbă şi un puternic simţ al datoriei. Lecţia lor de viaţă este să înveţe cum să accepte ajutorul şi sprijinul celorlalţi pentru a atinge perfecţionismul. Regina a învăţat să-şi gestioneze emoţiile şi să prezinte o atitudine neutră, dar situaţia cu Harry şi Meghan o deranjează cu siguranţă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1769759654999