Octombrie 08, 2022
Are 91 de ani și pozează sexy în reviste. Cel mai în vârstă supermodel din lume
“Unde te vezi la 91 de ani?” Pe coperta unei reviste glossy, într-un pictorial sexy! Pare o glumă, dar e adevărat! Carmen Dell'Orefice, cel mai în vârstă supermodel din lume, este vedeta celui mai nou număr al New You Magazine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Carmen Dell'Orefice a fost un adevărat fashion icon și a apărut pentru prima oară pe coperta revistei Vogue când avea numai 16 ani. Acum, la 91 de ani, demonstrează că încă își mai poate face “meseria”. Modelul a pozat senzual, în lenjerie intimă, în mijlocul patului, pentru a demonstra că vârsta nu este decât un număr.

Pe copertă, Carmen apare alături de un model mai…”tânăr”, în vârstă de “doar” 69 de ani. Este vorba despre Beverly Johnson, primul model de culoare care a apărut pe coperta Vogue, în 1974.

Cum de arată atât de bine la 91 de ani? Secretul stă în îngrijire. „Bărbații și femeile ar trebui să aibă grijă de ei înșiși și să se iubească. Unul dintre secretele menținerii frumuseții este să faci ceea ce faci pentru un bebeluș. Hrănim bebelușii cu dragoste. Asta ar trebui să facem cu noi înșine: să ne hrănim, să ne iubim și să ne dăm astfel energie”, spune modelul.

Carmen s-a născut în New York City pe 3 iunie 1931. A devenit model la vârsta de 13 ani, după ce a fost abordată de soția fotografului Herman Landschoff în timp ce se afla într-un autobuz public.

Sursa - protv.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83060002326965