Septembrie 15, 2021
Aquarelle 90,7FM: Lacrimi de durere pentru Teo Trandafir. Motivul divorțului de primul soț
Celebra prezentatoare TV din România a făcut declarații emoționante despre viața sa alături de primul soț!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Puțini știu că Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori până acum. Vedeta de la Kanal D este destul de discretă în ceea ce privește viața personală. Totuși, în cadrul unui interviu, prezentatoarea a mărturisit de ce a divorțat de primul său soț, pilotul Alexandru Trandafir.

Cei doi s-a căsătorit în 1990, iar căsnicia lor a durat doar 6 ani. Iubirea lor a fost atât de mare, încât după Revoluție au decis să facă pasul cel mare. Din păcate, cei doi au divorțat în 1996, pentru că Alexandru Trandafir avea o meserie care nu-i permitea să fie mereu alături de Teo și au decis ca povestea lor de dragoste să se încheie pe cale amiabilă.

„Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema – hai să facem într-un fel. Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”, a mărturisit Teo Trandafir în cadrul interviului "În oglindă".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4357423782349