Aprilie 08, 2021
Aquarelle 90,7FM: Katy Perry și Orlando Bloom au arătat pentru prima dată chipul fetiței lor
Fanii celebrului cuplu de la Hollywood se pot delecta cu cele mai noi poze realizate de paparazzi, în care ei au reușit să surprindă și chipul fetiței lor, Daisy Dove Bloom, de doar 8 luni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Katy Perry și Orlando Bloom s-au bucurat din nou de o odihnă la plajă. Cei doi au luat-o cu ei și pe micuța lor. Dacă pînă acum o fereau de ochii curioșilor, atunci zilele trecute cuplul nu a ascuns în nici-un fel chipul lui Daisy Dove. Momentul a fost surprins "cît ai zice pește" de paparazzi!

Pentru prima dată, fanii lui Katy și Orlando au avut ocazia de a analiza minuțios fața fetiței. Mulți s-au dat cu parerea, că ea totuși iî seamănă mai mult tatălui, dar are trăsături asemănătoare și cu cele ale celebrei mămici.

După naștere, Katy Perry iî dedică micuței Daisy tot timpul său, chiar și atunci cînd se află la filmările show-ului muzical American Idol. Din motivul că e supraîncărcată cu treburi, interpreta a recunoscut că uneori nu reușește sa-și epileze picioarele. Și actorul Orlando Bloom e foarte implicat în creșterea fetiței. La rândul său, el s-a plîns că nu face prea mult sex cu Katy Perry.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80224704742432