August 24, 2021
Aquarelle 90,7FM: Imaginile momentului! Ben Affleck alege inelul de logodnă (foto)
Ben Affleck a fost surprins de paparazzi uitându-se la inele de logodnă într-un magazin Tiffany’s din California.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce cîteva zile în urmă o prietenă apropiată a lui Jennifer Lopez a vorbit despre faptul că interpreta și actorul își fac planuri de logodnă, se pare că ceremonia se apropie cu pași rapizi, iar cei doi sunt în toiul pregătirilor!

O fi la curent J.Lo cu asta, ori Ben Affleck îi pregătește o surpriză desinestătător, actorul a decis să nu piardă timpul în zadar și să acționeze, așa că a mers la cumpărături. Acesta a fost însoțit de mama lui, Sam, și de fiul lui, Samuel. Cercetarea pare să fi fost una serioasă, pentru că atât Affleck, cât și Sam, au luat notițe.

Prima dată când Affleck a cerut-o în căsătorie pe Jennifer Lopez a fost în noiembrie 2002, când actorul i-a pus pe deget un inel cu diamant roz de 6,1 carate de la Harry Winston, despre care se spune că ar valora în prezent 2,5 milioane de dolari, deși ar fi costat mai puțin de jumătate din această sumă.

Affleck și Lopez au amânat, însă, nunta lor programată pentru 2003, pe motiv că presiunea mediatică era prea mare. În 2004, cei doi au decis să se despartă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7155122756958