Octombrie 18, 2021
Aquarelle 90,7FM: Cleopatra Stratan e bogătașa familiei! Cât câștigă artista
Interpreta primește sume fabuloase la concerte, mai mult decât orice membru al familiei Stratan și soțul ei, interpretul Edward Sanda!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Piesa "Ghiță" cu care Cleopatra Stratan a debutat la 3 ani a înscris-o nu doar în Cartea Recordurilor Guiness, dar și pe lista celor mai solicitate vedete din Republica Moldova și România. Revenirea ei în muzică la 16 ani cu un alt hit "Te las cu inima" i-a adus un nou val de popularitate, iar acum artista e solicitată cu regularitate la concerte.

Prețul pentru care Cleopatra acceptă să evolueze pe scenă e de minimum 4.500 de euro, pentru un recital de 35 de minute. Ea câștigă mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte.

Cleopatra Stratan reușește să îmbine cariera muzicală și cu viața pesonală, căsătorindu-se la finalul lunii august cu interpretul român Edward Sanda, cu care formează un cuplu din februarie 2020.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.5564210414886