Decembrie 30, 2021
Aquarelle 90,7FM: Cele mai sexy cupluri ale anului 2021! Vezi lista
Unele dintre cupluri pot părea șocante la prima vedere, iar despre ele s-a vorbit cel mai mult în mediul online.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

2021 a fost anul cuplurilor! Celebritățile s-au îndrăgostit, s-au reunit și i-au uimit pe fanii din întreaga lume!

Ben Affleck și Jennifer Lopez

Dacă recuplarea lui Bennifer, la 16 ani după despărțire, nu este o dovadă suficientă că nimeni nu știe ce ne rezervă viitorul și că orice este posibil, atunci nu știm ce să vă spunem. Poate pentru cei care nu au încetat niciodată să creadă că sunt făcuți unul pentru celălalt, era doar o chestiune de timp. Dar, având în vedere că Lopez a început 2021 logodită cu Alex Rodriguez și Affleck se întâlnea cu co-starul lui din Deep Water, Ana de Armas, de luni de zile, puțini s-au gândit că acest cuplu s-ar mai putea întâmpla vreodată.

Kim Kardashian și Pete Davidson

Sigur de ce nu? Kim avea să înceapă o nouă relație, în cele din urmă, după ce a depus cererea de divorț de Kanye „Ye” West în februarie. Toate semnele indică faptul că Pete Davidson este o nouă provocare pentru brunetă, iar mama a patru copii – care a trecut în cele din urmă și examenul cunoscut sub numele de baby bar în încercarea ei de a deveni avocat practicant în California – merită să se distreze.

„Sunt foarte fericiți și văd unde se duce”, a declarat o sursă pentru E! în noiembrie.

Channing Tatum și Zoe Kravitz

Acest cuplu a fost o adevărată o surpriză, mai ales că în ianuarie au negat zvonurile, deoarece Kravitz a început procedurile pentru a divorța de soțul ei , după un mariaj18 luni, Karl Glusman. În august, totuși, vedeta Big Little Lies și Tatum, care este tatăl unei fete, pe nume Everly, pe care o are împreună cu fosta soție Jenna Dewan, au recunoscut că se iubesc. Luna următoare, au uimit (deși separat) pe covorul roșu al Gala Met.

Zendaya și Tom Holland

Zendaya, 24 de ani, și Tom Holland, 25 de ani, i-au șocat pe fanii Marvel când au fost văzuți sărutânduse-se în mașina actorului, pe 1 iulie, după ce ani de zile au negat că sunt un cuplu. Cei doi actori au fost prieteni de multă vreme și se pare că s-au îndrăgostit între timp. Ei sunt fără doar și poate unul dintre cele mai frumoase cupluri ale acestui an, menționează Click.ro.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.043559551239