Octombrie 04, 2023
Antonia, gafă de proporții! Dovada că nu prea a trecut pe la orele de limba franceză
Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România a comis o gafă de zile mari. În timp ce se află în Franța, împreună cu Alex Velea, Antonia a postat o serie de imagini pe contul său de Instagram, în dreptul cărora a lăsat și o descriere în limba franceză, ce-i drept, scrisă greșit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România a comis o gafă de zile mari. În timp ce se află în Franța, împreună cu Alex Velea, Antonia a postat o serie de imagini pe contul său de Instagram, în dreptul cărora a lăsat și o descriere în limba franceză, ce-i drept, scrisă greșit. 

De-a lungul anilor, Antonia s-a remarcat prin prisma talentului și frumuseții sale. A devenit mult mai cunoscută în ochii celor de acasă după ce a început o relație cu Alex Velea, și el un artist renumit, împreună cu care are doi băieți minunați. Acum, ei se află în Franța, de unde cântăreața a postat mai multe fotografii. 

Frumoasa șatenă obișnuiește să-și țină fanii la curent cu fiecare zi din viața ei. Aflată pe meleaguri străine, în Franța, Antonia a făcut o greșeală atunci când și-a salutat urmăritorii în limba franceză, scrie click.ro

În dreptul postării de pe Instagram a transmis următorul mesaj: „Bon jour! Oui! Oui!”, unde putem observa că salutul franțuzesc a fost scris despreunat, ci nu în formă corectă: „Bonjour!”

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane

Antonia, ironizată pentru că nu stăpânește limba română 

Născută în România și crescută în SUA încă de mic copil, la revenirea în țară Antonia nu mai stăpânește atât de bine limba română, fapt pentru care a ajuns să fie aspru criticată, mai ales că obișnuiește să se exprime și în limba engleză. 

Acest lucru a stârnit un vad de critici și opinii răutăcioase la adresa ei, care au adus-o în punctul în care să nu-și mai dorească apariții publice. Mai mult decât atât, în trecut, Antonia mărturisea că a fost afectată de faptul că mulți râdeau de ea și făceau mișto, motiv pentru care a ales să stea ferită de răutăți o bună bucată de vreme.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi păr blond

„Câteodată sunt tristă sau mă simt frustrată pentru că am multe lucruri de spus. Dacă pot să mă exprim așa cum mă simt mai confortabil, adică în engleză, pot să vorbesc ore-n șir. Dacă merg aici la emisiuni, podcasturi sau interviuri și vorbesc în română, tind să mă închid, nu am nimic de spus, devin timidă, am anxietate, pur și simplu îngheț și nu mai am mare lucru de spus. Mă frustrează pentru că mi-aș dori să fiu exact așa cum sunt eu. Mare parte din asta vine din traume.

Știu că sună dramatic, dar nu știu cum să explic altfel, pentru că în trecut mulți au râs de mine pentru că nu știam să vorbesc bine românește. Îmi spuneau: 'Ești proastă, ești doar frumoasă, dar nu ai nimic în cap, nici nu știi să vorbești corect'. Toate astea m-au făcut extrem de nesigură, îmi e teamă că o să fac greșeli. De multe ori mă gândesc că, cine vrea să înțeleagă, o va face, cine vrea să mă urască, o să o facă. Asta m-a determinat să nu mai vreau să mai apar în public. Am vrut doar să vă spun lucrurile astea la care mă gândesc destul de mult", a povestit Antonia pe InstaStory, acum ceva timp. concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48490595817566