Martie 22, 2023
Antonia a spus adevărul! Cât de gelos este, de fapt, Alex Velea
Este considerată cea mai sexy solistă și femeie din România, dar a fost „luată” de 11 ani de Alex Velea! Antonia spune că nu mai are secrete în relația sa cu Alex Velea. Nici cântărețul nu mai e gelos deloc pe cea care urmează să-i devină soție, asta în ciuda faptului că bărbații roiesc în jurul ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce a pus voci în câteva animații pentru copii și a avut câteva roluri secundare în pelicule precum „Selfie 69” sau în „Teambuilding”, frumoasa Antonia (33 de ani) a pus mâna pe rolul de sexy polițistă în pelicula produsă de BRomania, alias Matei Dima, „Haita de acțiune”, scrie click.ro

Cântăreața Antonia a fost aleasă să o joace pe Oli, o polițistă frumoasă de pică, sătulă însă de misoginismul din România. La filmări, Anotnia a fost înconjurată mai mult de bărbați, actori cunoscuți și șarmanți, de la care cântăreața a luat lecții prețioase. Partenerul ei Alex Velea nu a fost, însă, gelos!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi păr lung

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Sunt împreună de 11 ani, au împreună doi băieți și vor să-și unească destinele în viitorul apropiat.

Antonia, cum ai primit rolul din „Haita de acțiune”? Ai avut emoții la filmări?

Eu sunt puțin emotivă și am zis că nu o să fac față. Totuși, e un rol principal. Mi-a fost teamă,recunosc, dar a fost o provocare pentru mine. Mă bucur că am acceptat pentru că a fost o experiență super tare.

VIDEO: Antonia, primele imagini în rolul de polițistă. Artista a dat din  casă câteva detalii despre personajul ei: „Sunt dură și îi bat pe toți” -  Radio Impuls

Antonia: "Eu și Alex avem încredere unul în altul!"

Filmul ăsta va bate "Teambuiding"?

Se tot compară filmele, dar nu ar trebui pentru că sunt total alte subiecte dezbătute. Sper să placă pentru că noi am depus foarte mult efort, am avut foarte multă chimie între noi.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „BILETE DISPONIBILE DISPONIBILE PE VIVALAVIORA.COM DREPTATEA SE FACE CU PUMNI ȘI ELEGANȚA OLITIA ® OLI "HAITADE ACTIUNE VALIDOBROGEANU”

Cea mai fumoasă amintire de la filmări care este?

Sunt multe amintiri frumoase. În ultima zi, însă, atunci când am filmat am plâns, pentru că  mi-a părut foarte rău. După ce am terminat filmul, atunci când mă trezeam dimineața, simțeam că era ceva lipsă în viața mea, era ceva gol.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, interior şi text care spune „DE ASTAZ DOAR IN CINEMA @Lllimt VIDRA HAITADE ACTIUNE”

Cine te-a ales în rolul polițistei?

Domnul Bro și Vali Dobrogeanu, scenaristul, s-au gândit la mine, ei au avut viziunea. Nu m-am gândit niciodată că o să ajung să joc într-un film cu niște oameni atât de talentați. Alex Bogdan mai ales m-a făcut să râd, a fost antrenorul meu de actorie. Mi-a dat lecții, am fost fericită alături de ei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75258636474609