Iulie 16, 2021
Anișoara Loghin, mesaj emoționant dedicat fiului: Am mulțumit a mia oară pentru că există
Pe 15 iulie, celebra prezentatoare TV a sărbătorit un eveniment special în viața fiului ei Raul. Cu această ocazie, Loghin a postat un mesaj dedicat micuțului pe Instagram!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ieri, fiul Anișoarei Loghin și a lui Radu Gînsari a împlinit 4 luni de la naștere. Se pare, că cei doi sunt extrem de fericiți de faptul că sunt părinți și numără fiecare lună din viața bebelușului. În mesajul emoționant de pe pagina sa de Instagram dedicat lui Raul, Anișoara i-a urat micuțului un "La mulți ani" din tot sufletul:

"Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar. Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!
P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!"
- a scris ea, postînd și o poză alături de Radu.

Reamintim, că prezentatoarea TV și fotbalistul moldovean au devenit părinți pe data de 15 martie curent. De atunci, Anișoara și Radu au postat doar câteva poze cu bebelușul lor.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66661429405212