Ianuarie 31, 2023
Angelina Jolie, întruchiparea grației și a eleganței la Paris. Cum au fotografiat-o paparazzii
Oriunde își face apariția, Angelina Jolie e ca un magnet pentru fani și pentru paparazzi. De data aceasta, actrița a fost surprinsă pe străzile din Paris, acolo unde și-a făcut timp și pentru a da câteva autografe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îmbrăcată cu un elegant perdesiu negru, mulat pe silueta ei suplă, accesorizată cu ochelari de soare și cu o poșetă chic, Angelina Jolie demonstrează că rămâne una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood.

Deși a lăsat showbizul în plan secund, după familie și acțiunile caritabile, Angelina strălucește de fiecare data când își face apariția la vreun eveniment monden.

Angelina Jolie is seen in Paris on the Champs Elysees Avenue in Paris. 30 Jan 2023 Pictured: Angelina Jolie. Photo credit: KCS Presse / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA937552_002.jpg) [Photo via Mega Agency]

  

Chic: She showed off her sensational style in a black trench coat, which she wore over a cream dress 

Gorgeous: The beauty sported a bronzed makeup palette underneath a pair of oversized sunglasses

În ciuda faptului că s-a despărțit de Brad Pitt încă din 2016, cei doi încă se judecă prin tribunale și adună proble unul împotrivă celuilalt. Cele mai noi dovezi obținute de Angelina ar face referire la un eveniment de acum 6 ani, când, în timpul unui zbor privat, Brad Pitt ar fi agresat-o pe ea și pe copiii lor și ar fi turnat bere și vin pe ei. Actorul neagă că s-ar fi întâmplat așa ceva. 

În vreme ce Brad Pitt pare că se află, în sfârșit, într-o relație stabilă și oficială, Angelina este în continuare singură. De curând, actrița a fost văzută la o cafea cu actorul irlandez Paul Mescal, cu 21 de ani mai tânăr că ea. 

Deși s-a despărțit de Brad Pitt din 2016, până acum Angelina Jolie nu a avut încă o relație serioasă. Au fost mai multe zvonuri legate de bărbații cu care ar fi ieșit în acest timp, inclusiv despre artistul The Weeknd, cu care ar fi avut o aventură. 

 

Potrivit unei persoane din anturajul său, Angelina Jolie are anumite reguli peste care nu trece niciodată: îi pune pe bărbați să semneze un acord de confidențialitate în timpul întâlnirii, închiriază camere de hotel sub un alt nume și niciodată nu rămâne peste noapte alături de pretendenți.

Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.45774984359741