Mai 04, 2023
Angela Sîrbu: "E foarte greu să înțelegi că o revistă și un holding, condus de o femeie, poate să fie în afara politicii"
Angela Sîrbu, fondatoarea holdingului Aquarelle, a fost prima invitată la AQUARELLE VOICES.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O femeie de succes, cu afaceri în cele mai diverse domenii, cu o viață care pare desprinsă de pe paginile unei reviste glossy, pe care o și deține - așa este văzută de cei din jurul ei, Angela Sîrbu. În cadrul podcastului, femeia de afaceri a făcut mai multe dezvăluiri, despre afaceri, reviste, dar și copilăria, care nu a fost deloc roz.

Întrebată, de ce de-a lungul timpului, revista Aquarelle a fost asociată cu diferite partide politice aflate la guvernare, Angela Sîrbu a dezvăluit de unde vine aceasta asociere.

"Când am lansat revista Business Class și era ministru domnul Valeriu Lazăr, toată lumea spunea că revista și tot holdingul este a lui. Toată lumea vorbea despre asta. Cu toți ne-au asociat, pentru că e foarte greu să spui lucrurilor pe nume și să nu invidiezi și să înțelegi că o revistă și un holding, condus de o femeie, poate să fie în afara politicii. Noi am conlucrat în toată viața noastră, a revistelor Aquarelle și Business Class, cu toți politicienii. Am conlucrat! Asta nu înseamnă că suntem a lor. Noi suntem de fapt, oglinda societății. Noi arătăm ce este pe piață la momentul actual. Avem oamenii pe care îi avem la momentul actual, vorbim despre ei. Nu există nicio influență politică asupra revistelor.", a spus Angela Sîrbu la Aquarelle Voices.

La Aquarelle Voices, Angela Sîrbu a povestit mai mult decât ne-am imaginat că poate trăi o blondă de succes, viața căreia pare mai mult decât roz. De ce a fost crescută doar de mama ei, cât de mult a afectat-o în viața de adult lipsa tatălui, căsătoria la 18 ani, cum a scăpat de sărăcie, de ce nu se implică în politică și cine este de fapt femeia pentru care nu există "nu pot" 

Urmărește podcastul cu Angela Sîrbu pe canalul de Youtube Aquarelle.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99356484413147