Iunie 12, 2024
Andreea Bănică, înjurată și amenințată de un artist internațional: „Nu pot să reproduc ce a zis”
Andreea Bănică a trecut prin clipe de groază după un concert recent susținut la Cluj, când a fost jignită și amenințată de artistul internațional Toni Cottura. Artista a povestit ce i s-a întâmplat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreața a povestit pe rețelele de socializare despre incidentul șocant. După ce a urcat pe scenă în cadrul unui spectacol unde urma să cânte și rapper-ul german, Andreea Bănică a fost jignită și amenințată de Toni Cottura, care, potrivit vedetei, a fost nemulțumit de faptul că ar fi așteptat prea mult să urce pe scenă după momentul ei.

„Sunt în șoc! Acest om m-a înjurat și amenințat pe scările scenei unde am cântat azi în Cluj! Omul Toni Cottura de la Fun Factory!! Da, ați auzit bine… Formația copilăriei mele… pe care am îndrăgit-o eu și voi atât de mult. Sunt atât de dezamăgită… Nu mai vreau să tac, drumul meu se oprește direct la secția de poliție unde îi voi face plângere. Nu știu dacă mă credeți, mi-a luat ceva să realizez ce mi se întâmpla azi”, a povestit Bănică.

Andreea Bănică (1) 

Andreea Bănică este extrem de dezamăgită de tratamentul primit și suspectează că Toni Cottura ar fi putut fi sub influența substanțelor interzise în momentul incidentului. Vedeta nu își poate explica de ce artistul și-a vărsat nervii pe ea, în contextul în care acesta avusese anterior o ceartă cu organizatorii evenimentului.

Andreea Bănică (8)

„A făcut circ pe acolo, organizatorii au încercat să îl liniștească dar nu și-au pus problema că omul își va vărsa nervii pe primul ieșit în cale (eu care coboram de pe scenă)! Și acum îmi răsună vocea lui în cap, injuriile, amenințările… Am trecut prin multe în viață, am tăcut, am lăsat capul jos dar asta a întrecut orice limită a bunului simț. Omul nu are ce căuta în țara asta să cânte! Omul trebuie pedepsit nu doar de autorități ci de tot publicul care l-a iubit și i-a cântat piesele', a povestit Andreea Bănică, pe rețelele de socializare.

Incidentul halucinant a lăsat-o pe Andreea Bănică profund afectată, iar cântăreața speră ca autoritățile să ia măsurile necesare pentru a preveni astfel de situații în viitor.

„Atâta timp cât un om își permite să mă amenințe, să-mi vorbească urât, să mă înjure, să mă facă «You are a piece of /Ești un c*». Nu pot să reproduc ce mi-a zis omul ăsta. Eu am crezut că a venit la mine pe scenă să mă felicite, să-mi spună ceva frumos. Dar el venise să mă înjure, avusese o ceartă cu organizatorii… le spusese că am stat eu prea mult pe scenă, că el vrea să plece… După părerea mea, luase ceva, consumase substanțe interzise sau băuse alcool… Până la urmă, am fost colegi pe scenă, indiferent că el este Toni Cottura de la Fun Factory', a mai spus artista.

Andreea Bănică (7) 

Andreea Bănică (3)concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75028920173645