Iunie 27, 2022
Andra și Măruță, după ce s-a spus că fetița lor ar fi «obraznică»! Cum au reacționat
Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii care le calcă pe urme și cu care se mândresc la fiecare pas. Cei doi părinți nu i-au ținut pe cei mici departe de mediul online, iar Eva și David sunt foarte familiarizați cu rețelele de socializare, fiind adesea în centrul atenției. Acest lucru vine însă la pachet și cu o parte negativă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Născuți în era tehnologiei, cei doi frați, între care e o diferență de vârstă de 5 ani, sunt dezinvolți în fața camerelor și nu se sfiesc nici să se mai ciondănească între ei sau chiar și cu părinții lor!

Eva și David sunt deja faimoși pe rețelele de socializare

De asemenea, Cătălin Măruță le-a încurajat și mai mult această latură și i-a lăsat pe cei doi să participe în vlogurile sale, acolo unde cea mai remarcată a fost personalitatea debordantă a Evei. 

Nu au fost puține dățile în care replicile ei „picante” l-au pus în încurcătură chiar și pe Măruță, iar dacă pentru unii acestea au reprezentat deliciul zilei, alții au comentat negativ modul în care cea mică își exprimă punctul de vedere, caracterizând-o chiar ca fiind „prea răsfățată” sau „obraznică”. 

Andra și Cătălin Măruță, despre educația copiilor lor

Recent, Andra și Cătălin Măruță au oferit un interviu în cadrul căruia au vorbit deschis despre creșterea și educarea copiilor lor, explicând că nu doresc să le inhibe nicidecum personalitatea. David și Eva sunt dezinvolți și vorbăreți, exact ca părinții lor, fiind activi și în mediul online, acolo unde și-au format comunități impresionante, la o vârstă atât de fragedă.

Și noi observăm cât sunt de dezinvolți. Asta ține de personalitatea lor, clar, nu de educația pe care o primesc. Nu este de mirare totuși că se exprimă ușor, având în vedere că amândoi părinții lor sunt în showbusiness, vorbăreți, extrovertiți...”, a declarat Andra pentru VIVA!

Andra si Catalin Maruta, dezvaluiri despre cum au ales sa isi educe copiii  | Copilul.ro

Categoric, așchia nu a sărit departe de trunchi. Pe de altă parte, sunt și familii în care copiii au cu totul altă personalitate decât a părinților și e important să le-o respecți și să nu îi forțezi să facă ce nu își doresc. Noi suntem atenți să îi protejăm cât putem de mult și să le dăm spațiu să fie ei înșiși.”a completat și Cătălin Măruță.

„Altfel, sunt diferiți și independenți, își exprimă foarte clar dorințele și nevoile, nu lasă pe nimeni să îi trateze urât. Sunt foarte fericită că este așa, deși uneori nu îmi convine nici mie să aud: Nu vreau să fac asta. Dar este important pentru prezentul și viitorul lor că înțeleg că pot alege, că au drepturi.”, a adăugat Andra.

Cum se înțeleg David și Eva în viața de zi cu zi

Întrebați cum se înțeleg cei doi și dacă se ajunge și la certuri, Andra și Cătălin Măruță au explicat că David și Eva au o relație bună per total, chiar dacă, bineînțeles, mai există și divergențe.

E mult spus că se ceartă. Au momente în care ba unul, ba celălalt este îmbufnat, uneori doar pe fond de oboseală, alteori pentru că vor atenție. Le recunoaștem momentele de tristețe sau de furie, dar apreciem mult că, în general, se înțeleg bine și se ajută. (..) Sunt plini de intenții bune și foarte empatici.”, a dezvăluit Andra.

Ce părere au Andra și Măruță despre faptul că cei mici sunt „expuși” pe internet

Cât despre faptul că cei mici sunt „expuși” pe internet de la o vârstă atât de fragedă, cei doi soți nu văd neapărat o problemă în acest lucru.

Nu cred că avem de ce să ne temem. Sunt mereu într-un mediu sigur, acasă sau la școală, însoțiți de adulți. Le explicăm ce înseamnă atât mediul online, cât și relațiile cu cei din jur, din viața reală. Nu are sens să ne gândim la pericole.”, a mai explicat Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță despre educația financiară pentru copii: Ne dorim  să știe diferența dintre dorință și nevoie

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90326404571533