Martie 02, 2021
Anastasia Ursu, concurenta favorită de la ”Românii au Talent”
Anastasia Ursu, micuța moldoveancă de doar patru ani, a cucerit juriul și publicul de la ”Românii au Talent”. Fetița a recitat cu mult patos o poezie despre drama poporului nostru - migrația, intitulată ”Opriți-vă”, scrisă de Alexandra Pitlik - Zacon.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce a terminatde recitat, Anastasia a remarcat că poeziile sunt pasiunea ei. ”Frumoasă pasiune ai”, a subliniat Alexandra Dinu, jurata de la Românii au Talent. 

Micuța participantă a mers foarte pregătită la concurs. Pe lângă momentul ei artistic, a adus desene pentru toți patru jurați, iar pe lângă asta a mai recitat o poezie. De data asta una potrivită vârstei ei. 

”Anastasia, să știi că apreciez foarte mult că un copil așa ca tine învață poezii așa de grele, dar să știi că, în același timp, tu ești atât de drăguță, încât dacă spui și o poezie așa drăguță, uite ”Cățeluș cu părul creț” dacă spuneai, eu eram la fel de încântată de prestația ta”, a menționat Andra. Și Florin Călinescu a remarcat faptul că poezia emoționantă este mult prea complicată ca și context pentu vârsta ei. Cu toate acestea, toți patru i-au dat aprobare pentru a merge în următoarea etapă. 

”Pe mine m-a terminat. Pe mine m-a leșinat. Nu-mi vine să cred. E concurentul meu preferat de la ”Românii au Talent”, pe cuvântul meu. Mi se pare uluitor”, a adăugat Smiley, în timp ce o urmărea pe Anastasia din culise. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48482155799866