Octombrie 02, 2017
Ana Cecan: Chic Design resprezintă luxul pe orice metru pătrat
Au trecut deja 6 ani, dar parcă a fost mai ieri, s-a desfășurat totul atât de dinamic. Aspectul companiei s-a dezvoltat treptat, împreună cu el s-a format și gustul nostru. Am căpătat experiență, încrederea clienților, curaj, chiar și în etapa de combinare a stilului, a noilor colaborări care dau roadă. În anul acesta am pășit cu dreptul pe piața română - este un progres și o responsabilitate foarte mare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Acum, lumea modei se află într-o combinație incompatibilă, noi materiale și tehnologii, cu antichități și suprafețe vechi. Ce ne deosebește este faptul că reușim să combinăm, la prima vedere, ceea ce nu poate fi combinat (culori, texturi, materiale), dar în același timp suntem fideli tradițiilor noastre, transformându-le în spiritul noilor tendințe. Luxul pe fiecare metru este ceea ce ne reprezintă!

Despre servicii

Indiferent de stil, tipul de interior (apartament, casă, zonă comercială) sau bugetul clientului, ne place să " ne jucăm" cu materiale, texturi, și imagini. Încercăm să căutăm ideea unicală. Fiecare nou curent are specificul propriu. Este important să înțelegem cum se schimbă piața pe plan mondial, să analizăm tendințele, să tragem concluzii și să oferim clienților idei actuale și potrivite pentru ei. Știți, deseori anticipăm tendințele în designul interior, întruchipăm ideile în viață, iar după un timp, le vedem în cataloage.

Despre gusturile clienților

Clienții nostri sunt încrezuți în sine, curajoși, deschiși pentru ideile noi și propunerile nostre, iar critica lor este constructivă, împreună lucrăm asupra rezultatului care într-un final face pe plan ambelor părți. De fiecare dată îl întrebăm pe client ce preferințe are, ne sfătuim la ce trebuie să atragem atenția- uneori mai lejer, alteori mai insistent. Majoritatea ține cont de aceste sfaturi, au încredere în experiența noastră. Pot spune că 90% din clienții noștri au un gust impecabil. Poate că principalul lucru care ne ajută să avertizăm clienții despre deciziile de design care vor părea învechite în câțiva ani este gustul dobândit din experiență, capacitatea de a combina lucrurile fundamentale cu tendințele actuale. Există două sau trei lucruri simbolice de construire a stilului și există elemente de bază, care pot fi ușor înlocuite de altele similare. A fi în trend, presupune un concept relativ. Este mai important să găsiți ceva după propriul gust, individual, prin urmare, veți rămâne întotdeauna relevant prin interiorul Dvs. Lăsați-vă spiritul să existe în spațiul vostru, fie că este vorba despre o casă, un apartament, sau un birou, personalitatea dumneavostră este simțită, iar apoi tendințele modei se vor retrage pe planul doi, în plus, voi înșivă puteți fi o sursă de inspirație.

Despre colectiv

Pentru mine lucrătorul ideal este un profesionist cu abilități comunicative deosebite. Poți fi un specialist bun, dar să nu poți vedea situația actuală. Mă străduiesc ca oamenilor să le fie confortabil, să poată simți dinamica muncii. Noi lucrăm împreună de mult timp. Toți angajații noștri sunt motivați, mari entuziaști. Un bun angajat permanent este la curent cu ultimile tendințe, el împărtășește noi idei. Aici am înțeles că un lucrător poate deveni și un bun prieten. Despre proiecte Un proiect reușit este acel în care ideile designerului se combină perfect cu dorințele clientului, când poate fi obținut un rezultat rafinat și armonios. Cu alte cuvinte, plăcerea constă în proces și în rezultatul final putem vedea clienți mulțumiți. Este plăcută senzația să intri într-o casă pe care ai finisat-o cu câțiva ani în urmă și să vezi că în ea domnește armonia și dragostea. În așa mod realizezi că proiectul a fost unul reușit. La un designer oamenii apelează cu diferite comenzi. Majoritatea dintre acestea se referă la o suprafață mare de metraj. Dar nu este așa de fiecare dată. Recent am lucrat la un proiect de 40 de metri pătrați. Pentru a mări suprafața interiorului, noi am stricat peretele dintre hol și cameră. A fost un pas destul de riscant. Însă noi am găsit o coloană care a servit drept punct de pornire pentru crearea unui design. Camera a fost împărțită în două zone: un birou cu o bibliotecă, un loc de muncă și o zonă de odihnă, dar și un dormitor. Pe hol am aranjat o oglindă uriașă într-o ramă din lemn, aceasta a transformat vizual spațiul. Vederea panoramică, care se deschide din bucătărie, a fost subliniată cu ajutorul unui bar care ocupă locul de frunte al compoziției mobilierului din această zonă.

Despre avantaje

Dacă vorbim despre avantajele proprietarilor de apartamente care apelează pentru design individual, atunci ele sunt evidente. Deci, în timpul reparațiilor obișnuite trebuie să vă confruntați cu o mulțime de probleme, deoarece astfel de reparații nu implică spațiului gândit.

Iar reparația după proiect ușurează în mod semnificativ viața atât a clientului, cât și a angajatorului în construcții. Proiectul este o instrucțiune, un algoritm de acțiuni pas-cu-pas care rezolvă probleme creative, funcționale și tehnice. Sfatul unui specialist poate fi cu adevărat util clientului și nu numai din punct de vedere estetic. Un designer bun va ajuta la alegerea bunurilor în raportul preț-calitate, va organiza munca, va face spațiul funcțional și poate obține reduceri pentru anumite produse datorită conexiunilor Dvs. profesionale. Un design de interior competent vă ajută să economisiți timp, nervi și bani.  

Despre ambițiile companiei

Anul acesta am intrat pe piața românească. Aceasta este o cooperare productivă, datorită căreia a fost creat salonul de frumusețe al Academiei de Frumusețe din Brașov. Aici predomină stilul clasic, materialele și obiectele de decor de cea mai înaltă calitate, împrejurimile feminine în culori deschise, abundența de textile și suprafețe lucioase. La finalul sezonului, avem planificată o călătorie de afaceri la Timișoara, care ne-a adus patru noi proiecte: trei restaurante și o clădire rezidențială. În prezent, se lucrează la aceste proiecte.

Eu am decis să devin designer de interior la 25 de ani. Ideea de a deschide un studio de design mi-a venit atunci când am aflat că sunt însărcinată. Așa că Chic Design poate fi considerat noul meu „copil”. Să mă concentrez pe lucru mie îmi ajută o ceașcă de cafea. Acum mă inspiră clienții satisfăcuți și revistele vechi- descoperirile mele încă pe timpul când locuiam în Franța. Cea mai bună metodă pentru a mă relaxa și odihni reprezintă o plecare în vacanță cu familia mea.

Ideale din punct de vedere energic și decorativ sunt casa și studioul Chic Design. Str. V. Alecsandri, 131 068177077

www.chicdesign.md Chic Design



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58837366104126