Noiembrie 18, 2022
American Medical Center și DocDoc.md vă invită la conferința medicală „Sănătatea femeii”
Clinica American Medical Center și Serviciul național de programare la doctor docdoc.md au deosebita onoare de a Vă invita la Conferința medicală „Sănătatea femeii”, dedicată prevenirii bolilor cronice care apar la femei odată cu înaintarea în vârstă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul conferinței, Veți avea ocazia să aflați despre unele dintre cele mai inovative și eficiente terapii pentru a trata problemele legate de sănătatea femeilor. Invitații speciali ai evenimentului vor fi doctori cu o vastă experiență din SUA și Ucraina, precum și unii dintre cei mai buni ginecologi și endocrinologi din Republica Moldova. Totodată, partenerii evenimentului vor prezenta medicamente eficiente pentru tratarea diverselor patologii întâlnite la paciente.

Temele abordate de către speakerii evenimentului:

Tema nr. 1: Tratamentul preventiv al bolilor cronice legate de vârstă și sindromul post-covid
Speaker: Dr. Gregory Kliger (SUA, Miami), Doctor în Terapia Anti-age, Specialist în medicina funcțională, Doctor în Științe Medicale, Membru al Asociației Academia Americană de Medicină Funcțională și Institutul Metabolic.

Tema nr. 2: Matricea hormonilor sexuali: ce, când și cum?
Speaker: Dr. Zinaida Sârbu, Medic obstetrician-ginecolog, ginecolog-endocrinolog, Doctor în Științe Medicale, Conferențiar universitar.

Tema nr.3: Terapia hormonală complexă. Beneficii. Riscuri. Aplicații practice.
Speaker: Dr. Veronica Cernelev, Medic endocrinolog, Lector universitar la Catedra de Biochimie și Biochimie Clinică a USMF „Nicolae Testemițanu”.

Tema nr. 4: PLASMOTERAPIA în ginecologie. Terapia cu PRP și PRF în practica ginecologică. Speaker: Elena Smirnova (Ucraina), Medic obstetrician-ginecolog, Plasma Academy.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 26 noiembrie, cu începere de la ora 10:30, în incinta sălii de conferințe a hotelului „Bristol”, amplasat pe str. A Pușkin, 32.

Prețul biletului: 800 MDL.

Puteți procura bilete la recepția Clinicii American Medical Center de pe str. A. Pușkin, 47/1, casa 3. Telefon: 022 22 33 11. Termen-limită: vineri, 25.11.2022, ora 20:00.

Vă așteptăm cu drag!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51016354560852