Noiembrie 09, 2022
Alain Delon a împlinit 87 de ani. Cel mai chipeș bărbat a devenit actor din întâmplare
A făcut furori printre mamele și bunicile noastre. Acest Brad Pitt al cinematografiei franceze a fost un star adulat în toată lumea și iubit nespus de femei, celebrități sau nu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și la 87 de ani își păstrează carisma inconfundabilă, însă pare că nu-și mai găsește locul în această lume. Cumva, se simte stingher în anii interesanți pe care îi trăim și nu putem nega, îl înțelegem.

Cavalerismul și frumoasele povești de amor de acum 50 de ani par aproape ireale.

Alain Delon și Brigitte Bardot

Rămâne celebră afirmația lui Alain Delon din 2017 făcută publicației  Paris Match: ”Dacă nu aș fi fost actor, aș fi murit. Cinematografia a fost destinul meu.” Și o putem clasa ca rezumat pentru ceea ce simbolizează marele actor.

Alain Delon și Brigitte Bardot

În perioada sa de glorie, Alain Delon emana o senzualitate și o frumusețe sălbatică ce atrăgea la unison, femeile și bărbații. Domnii își doreau să fie Alain Delon, doamnele l-ar fi luat acasă pentru totdeauna. A devenit rapid ținta regizorilor, motiv pentru care a fost distribuit în peste 100 de filme.

Alain Delon și Brigitte Bardot

Alain Delon și Brigitte Bardot

Acum, dincolo de glam-ul reflectoarelor, mut, discret, Alain Delon a bifat cea de-a 87-a aniversare pe 8 noiembrie 2022.

Un Scorpion veritabil, carismatic și puternic, ultima oară când a fost văzut în public Alain Delon a fost la înmormântarea lui Jean Paul Belmondo. Alături i-a stat fiul Anthony. Înainte de a-și lua adio de la prietenul său, Alain Delon a declarat: ”Sunt devastat. Voi încerca să rezist, să nu mor și eu imediat după tine. Deși n-ar fi fost așa de rău să plecăm împreună.”

La ceremonia de la Saint-Germain-des-Pres, Alain Delon a îmbrățișat sicriul în care se afla bunul său prieten.

Cei doi au fost văzuți ultima dată împreună la Cannes, în 2019. Acolo Delon a experimentat și o situație mai neplăcută, căci câteva asociații de femei l-au catalogat drept homofob și misogin. Actorul a transmis că nimeni nu e obligat să fie de acord cu el și că de un lucru e sigur foarte mândru, cariera sa.

La Cannes a și început legenda. A participat prima dată în 1956 la invitația unui prieten și deși nu filmase nimic până atunci, fizicul și prestanța s-au remarcat de îndată, devenind dezirabil pe listele regizorilor.

”Am devenit actor din greșeală”, spunea Alain Delon, starul cu o copilărie dificilă, care a ajuns un sex simbol, o emblemă a băiatului cinic, solitar și rebel, indisciplinat și arogant, un bad boy sexy la care toate femeile pofteau.

Alain Delon

Alain Delon

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79883360862732