Mai 12, 2021
AKORD cântă dragostea și în limbă rusă. Ce surpriză mai pregătesc
Băieții de la Akord și-au surprins fanii cu o lansare. O piesă nouă, dar veche. Partea bună este că ce-i frumos nu se demodează. Vorba este de melodia ”Unde, Unde”, cântată de această dată în limba rusă. Cântecul are și un videoclip, diferit de cel filmat pentru versiunea în română.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Artiștii cântă despre dragostea frumoasă, dar neîmpărtășită, pe care o caută până la sfârșitul lumii, pe Lună, pe Soare și alte planete. Muzica romantică este o combinație a stilurilor pop, electro-rock, cu influențe din anii '80. Muzica a fost scrisă de membrii AKORD, iar versurile aparțin lui Iurie Badicu și Angela German”, se arată într-un comunicat emis de AKORD. 

Ideea de a traduce cunoscuta melodie ”Unde, Unde” în limbă rusă a venit după succesul pe care l-au înregistrat pe Youtube. Piesa a fost ascultată de peste 3,5 milioane de vizionări. Mai mult decât atât, la cererea publicului, AKORD intenționează să lanseze și versiunea în limba germană a aceleiași melodii. Se va numi ”Wo, Wo - Berlin”. 

După rebrandingul de anul trecut, AKORD s-a bucurat de mare succes la noi în țară, dar și peste hotare. Muzica lor este ascultată în Rusia, Ucraina, Kazahsta, Bulgaria, România, dar și alte state. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79795241355896